Lifestyle

Kennen jullie deze onmisbare WhatsApp toepassing al?

Als er één App is die we veel gebruiken, dan is het WhatsApp wel! Bellen, chatten, foto’s/filmpjes sturen en natuurlijk grote groepsgesprekken: alles kan. Maar hoe leuk deze drukke en chaotische groepschats ook zijn, soms zie je door de bomen het bos niet meer en gaan 4 gesprekken door elkaar. Goed nieuws! Met de nieuwe toepassing van WhatsApp wordt je stem laten horen in een grote groep een stuk makkelijker! 

Heb jij ook van die leuke groepschats met heel veel mensen? Erg gezellig natuurlijk, maar niet altijd even handig. Bijvoorbeeld wanneer je een vraag wil stellen aan een paar specifieke mensen binnen de groep. Of als je wilt reageren op een vraag die uren daarvoor gesteld is. En ook als je terug wilt komen op een onderwerp die de rest allang heeft afgesloten. Maar daar is nu een hele handige nieuwe toepassing voor: ‘Antwoorden’. 


Bij de nieuwe ‘antwoord’-optie houd je het specifieke bericht waar op je wil reageren eventjes ingedrukt. Vervolgens wordt het desbetreffend berichtje wat donkerder en verschijnt er een ballonnetje boven met een aantal opties. Van de paar mogelijkheden klik je vervolgens op ‘Antwoord’. 


Wanneer je op ‘Antwoord’ hebt geklikt gaat je cursor automatisch terug naar je tekstvak en verschijnt het berichtje erboven met de naam van wie het gezegd heeft. Typ jouw reactie, druk op ‘Stuur’ en het komt er vervolgens zoals het plaatje hieronder uit te zien! 


Maar deze toepassing is natuurlijk niet alleen bij groepsgesprekken handig. Ook als je bijvoorbeeld heel snel met een vriendin zit te app’en en je terug wil komen op een vorig onderwerp. Of als bijvoorbeeld je moeder maar niet to the point wil komen tijdens het app’en. Je hebt de toepassing zo onder de knie en het werkt zeer verslavend! 

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀