Fashion

4 manieren om je lakleren items te dragen

Lakleer is helemaal terug van weggeweest! Het is de trend van dit seizoen. Bij verschillende designermerken zien we lakleer veel voorbij komen. Het wordt gebruikt bij verschillende items, van schoenen tot aan accessoires en kledingstukken. Je kan het zo gek niet bedenken. Durf jij dit najaar de lakleer trend te rocken? 

Het is shiny én vrouwelijk. We zagen lakleer voorbij komen bij merken als Valentino en Armani. Lakleren schoenen, rokken, jurken, jassen en nog veel meer. Eén ding is zeker, deze trend is weggelegd voor mensen die durven op te vallen. Maar welke lakleren items zijn nou echt een musthave voor dit seizoen? Hieronder kun je lezen met welke lakleren items je helemaal on trend bent. 

 

Schoenen
Durf jij het niet aan om opvallende lakleren items te dragen? Dan zijn lakleren schoenen iets voor jou, het is namelijk minder heftig dan een lakleren kledingstuk. Met lakleren schoenen geef je een subtiele speelse draai aan je outfit. Je kan gaan voor een paar brogues of loafers, aangezien deze modellen momenteel erg trendy zijn. 

 

Jassen
Een lakleren jas is een echte eyecatcher, waarmee je jouw look helemaal kan afmaken. Combineer een lakleren jas met jeans en een leuk topje voor een casual look. Ga je naar een feestje? Combineer het dan met een rokje of jurkje voor een vrouwelijke look. 

 

Rokken
A-lijn rokken van spijker en suède zijn al een tijdje een grote trend, maar nu zien we a-lijn rokken met lakleer steeds vaker verschijnen. Perfect om je outfit iets meer te laten opvallen. Kies voor een opvallend zilveren exemplaar en combineer het met een basic top. Maak je look af met een paar mooie hakken, zodat je benen iets langer lijken. 

Tassen
Vind je de bovenstaande lakleren items allemaal te opvallend? Dan kun je ook nog kiezen voor accessoires, zoals een lakleren tas. Dit is gemakkelijk met elke outfit te combineren. Heb je een basic outfit met neutrale tinten? Ga dan voor een gouden of zilveren tas om het meer te laten opvallen. 

Jas, Asos €43,99
Rok, Bershka €24,99
Tas, Stradivarius €15,95
Schoenen, Boohoo €16,72

Lees ook: 

Must reads 👀