Lifestyle

Droom je van een baan in de mode? Dan is dit jouw ultieme inspiratie

Ben jij het type dat al jaren weet wat je gaat studeren en wat je werk later wordt? Misschien droom je ervan om de journalistiek in te gaan en een baan bij een modemagazine in de wacht te slepen. Als mode jouw grote passie is moet je je vooral niet tegen laten houden door mensen die zeggen dat je iets anders moet doen. De volgende video is inspirerend én helpt je om je dromen na te jagen.

Heb jij de ambitie om als styliste aan de slag te gaan? Wil je de nieuwe Anna Wintour worden? Hoe dan ook, dat je dromen mag hebben én najagen is iets wat Zeynep zeker doet. Haar Shell #StationStories video vonden we zó inspirerend dat ieder meisje ‘m moet zien. Want wat je ambities ook zijn, als je ergens je mind toezet, dan kunnen je dromen zomaar uitkomen.

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dag in, dag uit bezoeken miljoenen mensen een tankstation. In de videoserie #StationStories worden persoonlijke verhalen gedeeld van mensen die een Shell station bezoeken. Het begint allemaal met de vraag: waar ga jij naartoe? Zo was Zeynep onderweg naar de fotoshoot van haar schoenenlijn en al snel wordt duidelijk dat dream big haar motto is. “We hebben de doelstelling om over drie jaar verkooppunten te hebben in Dubai, New York en in Londen. Ik ken geen grenzen. Als ik nu tegen mensen zeg dat ik over drie jaar een verkooppunt heb in Dubai, dan lachen zij mij uit.” 

Meer inspirerende verhalen zien? Bekijk dan hier de andere #StationStories.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Shell

Must reads 👀