Lifestyle

Het internet is los: zie jij wat er op deze afbeelding staat?

Niets schreeuwt studieontwijkendgedrag meer dan jezelf compleet verliezen op het internet terwijl je scrolt door je Facebook timeline en klikt op artikelen die je normaal misschien niet leest. Well, dit artikel past prima in de categorie soggen, want mocht je absoluut geen zin hebben om te doen wat je nu eigenlijk hoort te doen, dan kun je naar de onderstaande afbeelding kijken en erachter komen of je ziet wat je eigenlijk hoort te zien.

Optische illusie houdt het internet al tijden bezig. Weet je nog hoe het internet losging om dat ene jurkje? Veel mensen zweren er nog steeds bij dat de jurk wit met goud is, terwijl anderen er blauw en zwart in zien. Anywho, zo kwam de Girlscene redactie weer zo’n afbeelding tegen die we maar al te graag met jullie delen. Deze afbeelding is niet alleen bijzonder omdat het voor sommigen echt heel lastig is om het juiste erin te zien, maar ook omdat het een goede boodschap heeft.

Deze optische illusie werd eerder dit jaar namelijk op social media gedeeld om aandacht te genereren. Maar zie jij tussen de zigzaggende lijnen door waarvoor awareness gecreëerd werd?

Step back. Mady by Ilja Klemencov.

(FYI: het is een panda)

Lees ook: