Food

YES! Dit fastfoodrestaurant bezorgt vanaf nu hamburgers bij jou thuis

Het is toch wel een gemis in Nederland: kun je van alles en nog wat (en meer) thuis laten bezorgen, is je favoriete fastfoodrestaurant niet eens aangesloten. Terwijl je juist zin hebt in die frietjes en hamburgers. Maar gelukkig is dat voor nu verleden tijd, want deze keten doet vanaf NU aan thuis bezorgen. Lees snel verder voor meer informatie.

Je kent het vast wel… Het is vies weer buiten, je hebt een heel druk (of juist lui) weekend achter de rug en de koelkast is leeg. No way dat jij nog een ritje naar de supermarkt maakt om eten voor jezelf in te slaan. Helemaal oké, maar je moet toch IETS voor jezelf gaan regelen. Misschien heb je wel zin in ordinair patat en een hamburger eten, maar je wil dus überhaupt niet naar buiten. Wat doe je dan?


Dan laat je vanaf heden gewoon je Whopper thuis afleveren. Je leest het goed, niet McDonald’s, maar Burger King en Thuisbezorgd.nl zorgen er samen voor dat je met een paar klikken op de knop een bezorger aan je deur hebt mét je favoriete burger. Is dat niet fantastisch? Voor de fastfoodliefhebber moet dit absoluut een gemis zijn geweest, dus thank God dat ze gaan samenwerken.

Er is trouwens wel goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat mensen in Emmen en Den Haag meteen kunnen genieten van hun Whoppertje op de bank, het slechte nieuws is dat alleen mensen uit Emmen en Den Haag bij Burger King kunnen bestellen. Ietwat vervelend als je daar niet woont, maar hé: laten we hopen dat het zo’n succes is zodat we er straks allemaal gebruik van kunnen maken. Yay!

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀