Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Melisa!

Hi lieve Girlscene lezeressen! Mijn naam is Melisa en zoals je al aan de titel kan zien, ben ik vanaf vandaag de nieuwe stagiaire van Girlscene. Al sinds mijn viertiende ben ik een trouwe lezeres. Het is dan ook een droom die uitkomt dat ik vanaf vandaag de redactie van Girlscene mag versterken. Ik stel me eerst even aan jullie voor… 

Ik ben 21 jaar oud en studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb sinds kleins af aan een enorme passie voor mode. Hier houd ik me in het dagelijkse leven dan ook veel mee bezig. Verder word ik gelukkig van shoppen, goed eten en positieve mensen. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden. Daarnaast kijk ik graag series (Netflix) en struin ik het liefst webshops af om de leukste items te scoren. Naast school werk ik in de bediening bij een sushirestaurant. Erg leuk om te doen, aangezien ik erg veel van sushi houd!


Voor mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik Ruimtelijke Presentatie en Communicatie aan het Nimeto in Utrecht gestudeerd. Dit vond ik een geweldige opleiding, omdat ik daar mijn creativiteit goed kwijt kon. Na deze opleiding besloot ik toch om door te studeren, het studentenleventje bevalt mij namelijk erg goed. Ik ben erg blij met de keuze van mijn huidige opleiding, aangezien ik elke richting binnen de opleiding erg leuk vind.


Tijdens deze stage hoop ik veel leuke artikelen voor jullie te mogen schrijven en dat de artikelen jullie allemaal bevallen! Ik heb in ieder geval erg veel zin in deze stage.

Nog een paar random facts over mezelf zodat jullie met nog iets beter leren kennen:
♥ Ik heb een enorme koffieverslaving 
♥ Geld uitgeven kan ik als de beste
♥ Ik ben Turks
♥ De zomer is mijn favoriete seizoen (kon het maar de hele jaar door zomer zijn, dan was ik de gelukkigste persoon op aarde)
♥ Ik word gelukkig van lekker eten
♥ Zara is mijn favoriete kledingwinkel
♥ Ik ben erg twijfelachtig, keuzes maken en knopen doorhakken zijn niet mijn ding
♥ Ik ben veel te perfectionistisch

Veel liefs, Melisa