Films & Series

10 momenten uit Gossip Girl die nu nooit meer zouden gebeuren

Hoewel de serie allang is gestopt, kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van Blair, Serena, Dan en Chuck – ondanks dat we nu preci├ęs weten wat er gaat gebeuren. Toen was de serie heel hip, maar als je de seizoenen terugkijkt vallen je ongetwijfeld een aantal dingen op. Een MP3-speler? Serena in een chatbox? Kijk maar mee!

Lees ook: Trailer en releasedatum: alles wat we weten over de Gossip Girl reboot

Dan krijgt een crisis-sms van Jenny op zijn Blackberry
Ten eerste is er niemand meer die sms’t. Als er een noodgeval is dan app of bel je. Ten tweede is Blackberry gestopt met het ontwikkelen van eigen telefoons. 

De Dan Humphrey Christmas CD mix
Dan maakt elk jaar een mixtape ter ere van Kerstmis. In aflevering 11 van seizoen 1 zegt Vanessa dat ze niet kan wachten op haar jaarlijkse CD mix. Tja, wie brandt er vandaag de dag nog cd’s? 

Nate heeft een flip phone
Ah, die goede oude tijd! Eerlijk is eerlijk, die leuke flip phones missen we nog steeds een beetje. Nu roept deze gadget nostalgische gevoelens op, toen was Nate’s mobiel het hipste van het hipste. 

Nate luistert naar een MP3-speler
In aflevering 8 van seizoen 1 luistert Nate naar zijn Samsung Juke, een mega hip snufje van toen. Nu kunnen we er alleen maar om lachen. Kinderen weten niet eens wat een MP3-speler is! 

Serena chat met richboyIV
MSN, nog zo’n leuke throwback. In het eerste seizoen had Serena nog een flirt met ene richboyIV via een chatbox. Als Gossip Girl opnieuw gemaakt zou worden dan zou Serena ongetwijfeld bizar veel super likes binnenslepen!

via GIPHY

Brooklyn is een stomme buurt waar je liever niet wil komen
De Humphreys werden belachelijk gemaakt omdat ze in Brooklyn wonen. HA! Wie het laatste lacht, lacht het best. Brooklyn is nu juist een enorm hippe buurt. Veel New Yorkers wonen zelfs liever in Brooklyn dan op Manhattan. 

Iedereen krijgt een geheimzinnige sms van Gossip Girl
Als Gossip Girl nu zou bestaan dan zou ze absoluut niet opereren via een sms. We kunnen wel duizend andere manieren verzinnen, Whatsapp, Instagram, Snapchat, Facebook… Maar nee, geen sms. 

Serena heeft een blog
Serena zou vandaag de dag een fantastische Instagramblogger zijn. We zien het al helemaal voor ons dat ze haar fashionable outfits vastlegt op de New Yorkse straten. Modemerken staan ongetwijfeld voor Serena in de rij om op haar Instagrampagina te belanden. 

Blair draagt bij elke outfit een haarband
Blair is koningin van de haarbanden. We betwijfelen echter of ze vandaag de dag nog steeds haarbanden zou dragen. De haaraccessoire is namelijk nogal eh… verouderd. 

Gossip Girls layout
Gossip Girls website zou het nooit halen bij alle andere website die nu bestaan. De layout is nu enorm verouderd en zou er enorm anders uitzien. En natuurlijk zou je Gossip Girl ook kunnen volgen via social media!