Films & Series

10 momenten uit Gossip Girl die nu nóóit meer zouden gebeuren

gossip-girl

Hoewel Gossip Girl al een hele tijd gestopt is, kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. De serie was ooit he-le-maal hip, maar er is héél wat veranderd! Hier een lijstje met dingen die we nu nóóit meer zouden doen!

Dan krijgt een crisis-sms van Jenny op zijn Blackberry

Ten eerste is er niemand meer die sms’t. Als er een noodgeval is dan app of bel je. Ten tweede is Blackberry gestopt met het ontwikkelen van eigen telefoons.

De Dan Humphrey Christmas CD mix

Dan maakt elk jaar een mixtape ter ere van Kerstmis. In aflevering 11 van seizoen 1 zegt Vanessa dat ze niet kan wachten op haar jaarlijkse CD mix. Tja, wie brandt er vandaag de dag nog cd’s?

Nate heeft een flipphone

Ah, die goede oude tijd! Eerlijk is eerlijk, die leuke flipphones missen we nog steeds een beetje. Nu roept deze gadget nostalgische gevoelens op, toen was Nate’s mobiel het hipste van het hipste.

Nate luistert naar een MP3-speler

In aflevering 8 van seizoen 1 luistert Nate naar zijn Samsung Juke, een mega hip snufje van toen. Nu kunnen we er alleen maar om lachen. Kinderen weten niet eens wat een MP3-speler is!

Lees ook:
Komt de échte Blair Waldorf terug in de Gossip Girl-reboot?

Serena chat met richboyIV

MSN, nog zo’n leuke throwback. In het eerste seizoen had Serena nog een flirt met ene richboyIV via een chatbox. Als Gossip Girl opnieuw gemaakt zou worden dan zou Serena ongetwijfeld bizar veel super likes binnenslepen!

Brooklyn is een stomme buurt waar je liever niet wil komen

De Humphreys werden belachelijk gemaakt omdat ze in Brooklyn wonen. HA! Wie het laatste lacht, lacht het best. Brooklyn is nu juist een enorm hippe buurt. Veel New Yorkers wonen zelfs liever in Brooklyn dan op Manhattan.

Iedereen krijgt een geheimzinnige sms van Gossip Girl

Als Gossip Girl nu zou bestaan dan zou ze absoluut niet opereren via een sms. We kunnen wel duizend andere manieren verzinnen, Whatsapp, Instagram, Snapchat, Facebook… Maar nee, geen sms.

Serena heeft een blog

Serena zou vandaag de dag een fantastische Instagram-blogger zijn. We zien het al helemaal voor ons dat ze haar fashionable outfits vastlegt op de New Yorkse straten. Modemerken staan ongetwijfeld voor Serena in de rij om op haar Instagram-pagina te belanden.

Lees ook:
OMG: zo oud was de cast van Gossip Girl écht tijdens seizoen 1

Blair draagt bij elke outfit een haarband

Blair is koningin van de haarbanden. We betwijfelen echter of ze vandaag de dag nog steeds haarbanden zou dragen. De haar-accessoire is namelijk nogal eh… verouderd.

Gossip Girls layout

Gossip Girls website zou het nooit halen bij alle andere website die nu bestaan. De layout is nu enorm verouderd en zou er enorm anders uitzien. En natuurlijk zou je Gossip Girl ook kunnen volgen via social media!

Beeld: pinterest