News

Deze ex-vriendin van Justin Bieber is zwanger!

Justin Bieber heeft in de loop der jaren heel wat vrouwen versleten. Maar hé, wat wil je ook als je er zo uitziet, grappig bent en ook nog eens een gouden strot hebt. Er zijn heel wat meiden voor de charmes van de superster gevallen. Maar de meesten – met uitzondering van Selena Gomez – hielden het niet lang met Justin vol. Een ex van de zanger wél met een ander, want zij is op dit moment 6 maanden zwanger!

Geen zorgen, Selena is niet in verwachting! De ex in kwestie is Jayde Pierce. Justin had een aantal maanden een relatie met het Britse model/blogger. De twee leerden elkaar via Instagram kennen. Het was de Canadese zanger die haar voor het eerst een berichtje stuurde. De twee spraken af en daarna begon de romance. Het hield niet lang stand, begin dit jaar verbraken ze hun relatie. 

Kort daarna leerde Jayde rapper Mike Dixon kennen. Ze bleken een goede match te zijn en Jayde kwam erachter dat ze zwanger is. In een YouTube-video laat ze weten dat het niet gepland was: “Mijn eerste gedachte was: ‘Oh mijn god.’ Ik ben nog maar 21. Nu vind ik het prima dat ik nog zo jong ben.” Inmiddels is Jayde zes maanden in verwachting. “Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik met de liefde van mijn leven een nieuw leven heb gemaakt dat in mij groeit. Het is de moeilijkste tijd maar ook een van de beste van mijn leven tot nu toe. Kleine baby, we kunnen niet wachten totdat we je kunnen ontmoeten en we houden heel veel van je,” schrijft ze op Instagram. 

Lees ook: