News

OMG: Kylie Jenner maakt in het geheim een carrièreswitch

Kylie Jenner kennen we natuurlijk allemaal van Keeping up with the Kardashians en haar wereldberoemde lipkits. Er wordt al tijden geroepen dat Kylie Jenner eigenlijk geen écht talent heeft, waarop Kylie dacht: ‘Ik ga het tegendeel bewijzen!’ Het schijnt namelijk dat Kylie in het geheim aan een zangcarrière is begonnen. Het was de bedoeling om het nog even stil te houden, maar een fan ondekte dat ze zingt in een band.

Ken je het reclamefilmpje nog van Kylie’s lipgloss? Hierin is het méga geautotunede nummer te horen van het trio Terror Jr. 


De geruchten gingen natuurlijk al dat Kylie dit nummer heeft ingezongen. Zo is Kylie de enige persoon die Terror Jr volgt op Twitter en wordt er beweerd dat Lisa van Terror Jr niet bestaat, maar dat het Kylie is.

Volgens Daily Star ontdekte een fan dat Kylie leadzangeres is door te zoeken op American Society of Composers, Authors and Publishers. Dit is een organisatie waarmee muzikanten geld verdienen wanneer hun nummer in het openbaar worden afgespeeld.

Terror Jr’s Lisa heeft nog nooit haar gezicht voor de camera laten zien, maar als we kijken naar haar handen is dit niet echt ‘Kylie Jenner style…’. Het is nog onduidelijk waarom Kylie haar carrière verborgen houdt. Vooralsnog zegt Kylie dat ze houdt van zingen, maar helaas geen talent heeft.

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images