Winnen

Win: VIP shoppen in Primark Amsterdam + €250 shoptegoed!

[AFGELOPEN] YAY! Wij mogen onze lieve lezeressen weer blij maken met een súper winactie. De feestdagen zijn in het vooruitzicht en dat betekent één ding: kledingcrisis! Gelukkig kun je altijd terecht bij Primark voor een gloednieuwe partydress, en binnenkort ook bij Primark Amsterdam. Zie jij het wel zitten om als eerste te shoppen in de nieuwe Primark, samen met een vriendin én €250 shoptegoed? Doe snel mee met de winactie!

Primark is al jaren onze go-to winkel voor hippe kleding en betaalbare prijzen. Daarom zijn we ook enorm blij dat Primark haar deuren opent in onze hoofdstad! Op donderdag 1 december opent de gloednieuwe winkel vanaf 10.00 uur officieel haar deuren.

Maar jij kunt er nog eerder bij zijn! Girlscene mag een lezeres samen met een vriend(in) op de gastenlijst zetten voor een VIP shopping moment in Primark Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat jullie zeker niet met lege handen naar huis gaan, krijgen jullie €250 shoptegoed. Ja, je leest het goed. Jullie kunnen voor €250 afrekenen bij de kassa, zónder te betalen! Wel even goed bespreken hoe jullie het shoptegoed gaan verdelen. 😉 

Dat jullie zullen slagen is zeker, want het is de allergrootste Primark van Nederland! Met maar liefst zeven verdiepingen is het een waar shopwalhalla. En ja, je vindt er het hele Primark assortiment: damesmode, herenmode, kinderkleding, home producten, beauty producten en cadeaus. 

Even alles op een rijtje:
Waar? Damrak 70, Amsterdam
Wanneer? Woensdag 30 november
Tijd? In de avond, de exacte tijden krijgt de winnares te horen per e-mail

Alvast een voorproefje van wat je kan shoppen tijdens de VIP shopping night: 


De volledige collectie bekijk je hier

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

{@module=postContest id=”652″}