Lifestyle

YAY! Dit zijn de 72 nieuwe emoji’s die je straks kunt gebruiken

Soms ben je wel een minuut bezig om de juiste emoji te vinden. Het zijn er ook zó veel. Maar eerlijk is eerlijk: met al die emoji’s missen we er toch nog een paar! Een avocado emoji heb je echt nodig in je leven en met een facepalm emoji zet je jouw bericht nóg meer kracht bij. Goed nieuws: deze emoji’s én 70 anderen krijgen we binnenkort!

Er zijn al ontzettend veel emoji’s, maar soms vraag je je af waarom een bepaalde emoji nog niet bestaat. Gelukkig wordt er naar ons geluisterd en komen er bij elke update weer een aantal tekens bij die nog ontbraken. Zo ook nu! 

Helaas zijn de 72 nieuwe emoji alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers. Apple is bezig met de bètaversie van iOS 10.2, waar een nieuw toetsenbord inzit én waar de nieuwe emoji’s beschikbaar zijn. 

En van de nieuwe update word je heel blij, want hij barst van de emoji’s die we altijd al wilden hebben! Zo is er eindelijk een facepalm emoji, kun je aangeven dat je pannenkoeken, avocado of een croissant eet én er zijn nieuwe beroepen bijgekomen. En wat dacht je van een selfie emoji? Awesome! Hieronder zie je de nieuwe emoji’s:

We zullen nog even geduld moeten hebben tot we de emoji’s daadwerkelijk kunnen gebruiken, maar we kunnen ons er alvast op verheugen!

Lees ook: