Fashion

Wauw: de nieuwe UGGs hebben een flinke upgrade gekregen

De meest geliefde én de meest gehate schoen in de winter moet wel een paar UGG laarzen zijn. Heb je koude voeten? Dan lach je iedereen uit op jouw ‘pantoffels’, want mooi dat jij wél warme voeten hebt. Maar wist je dat de laars nu is vernieuwd voor een limited edition collectie? Zulke fancy UGGs heb je in tijden niet gezien. Helaas hangt er een flink prijskaartje aan de nieuwe UGGs

Een winnend team moet je niet veranderen en ondanks dat veel mensen UGGs verafschuwen, is de laars toch here to stay. Je wil de winter immers met warme voeten doorkomen en dan kun je niets anders dan een paar van die UGGs aan je voeten trekken. En pssst… als je het goed combineert staat het nog hartstikke prima ook. Toch besloot het Australische merk om het nu even helemaal anders te doen en daarvoor gingen ze de samenwerking aan met Swarovski.


UGG laars
, €3999

Het model Classic Tall heeft met hulp van Swarovski namelijk een flinke upgrade gekregen en wauw, we weten niet wat we zien! De limited collectie bestaat namelijk uit deze Tall boot die stuk voor stuk helemaal volgeplakt zijn met Swarovski kristallen. Saillant detail: de Classic Tall Crystal Rocks telt maar liefst 10.000 (!) steentjes. Erg betaalbaar is het daardoor niet, want je mag namelijk €3999 van je rekening laten schrijven als je dit paar wil afrekenen bij Bijenkorf.

Lees ook: