Lifestyle

Deze nieuwe emoji maken jouw appjes binnenkort zoveel cooler

We weten niet hoe het met jou zit, maar als wij onze appjes meer sjeu willen geven, dan weten we dat we met emoji helemaal goed zitten. Sterker nog, voor velen geldt dat je met mensen uit je inner circle compleet kunt communiceren in emoji. In dat geval moet je helemaal even opletten, want new emoji are on their way! Bekijk hier welke emoji jouw iPhone nog leuker gaan maken.

Van de emoji met traantjes van het lachen tot de unicorn: qua keuze valt er niet veel te klagen! Er zijn hartstikke veel manieren waarop je je bericht nog leuker en creatiever kunt maken, maar natuurlijk is dit niet genoeg. Daarom komen er ook deze keer weer nieuwe emoji op de markt en we kunnen niet wachten tot ze er zijn. Want ja, ze komen al sneller dan je denkt.

Want hallo, waar is de avocado emoji? De croissant? En oké, de non-food emoji zoals de fingers crossed en het misselijke poppetje? Je voelt ‘m ongetwijfeld aankomen… Ze komen eraan! Apple introduceert fantastisch veel food emoji – zonder bacon kunnen we immers niet leven – en ook wordt er aan de werkende vrouwen gedacht. Een brandweervrouw, anyone?

De geruchten over deze nieuwe emoji gingen al in juni, maar ze moesten eerst nog goedgekeurd worden door de Unicode Consortium. We wisten niet dat er zoiets bestond, maar blijkbaar dus wel en is het nu echt helemaal goed gekomen. Gelukkig hoeven we als het goed is niet langer te wachten op de selfie emoji, want er wordt geroddeld dat de emoji de komende maanden beschikbaar zijn. Zie hier welke emoji je kunt verwachten op je iPhone!

Lees ook:

Must reads 👀