Lifestyle

5 redenen waarom jij zondag naar MTV EMA 2016 moet kijken

Houd je van Bebe Rexha, Bruno Mars en Shawn Mendes? Dan hopen we dat je 6 november in je agenda hebt genoteerd, maar dat zou je absoluut wél even moeten doen. Pak je pen er maar bij, want aanstaande zondag is het tijd voor de MTV EMA’s! Om 21:00 uur wordt de show live vanuit Rotterdam Ahoy uitgezonden en wij vertellen je in dit artikel waarom je dit wil zien.

1. Bebe Rexha is de host
Als je Girlscene trouw volgt weet je dat we onlangs nog een artikel schreven over singer-songwriter Bebe Rexha (lees ‘m hier even terug). Deze getalenteerde vrouw scoort hit na hit en we durven te wedden dat ze zondag de perfecte host is.

2. De line-up is erg goed
Bruno Mars, One Republic, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Kings of Leon, Martin Garrix én Zara Larsson zijn bevestigd als acts tijdens MTV EMA 2016. We kunnen wel stellen dat dit één van de betere line-ups is. Zou Justin Bieber er dit jaar ook bij zijn?! We houden hoop.

3. De EMA’s zijn in Nederland
Hallo, het komt niet vaak voor dat de MTV EMA’s plaatsvinden in Nederland. Toevallig vond het in 2013 in Amsterdam plaats, maar verder is het een unicum! Als je er niet bij kunt zijn is het daarom nog leuker om de show wel te volgen.

4. Er worden awards uitgereikt – duh
Niemand minder dan topmodel Jourdan Dunn, Jaden Smith en Nina Dobrev (!) zijn aanwezig om een award uit te reiken. Wij zouden ook wel een award willen ontvangen van Nina…

5. Je kunt goed celebs spotten
Of je nu meekijkt vanaf je scherm of dat je afreist naar Rotterdam: dit weekend kun je flink celebs spotten in de stad! Vooral de celebrities die van ver moeten komen (Nina, Jaden, Shawn Mendes) verwachten we eerder in Nederland.

Vergeet dus niet om zondag 6 november om 21:00 uur klaar te zitten om de EMA’s te volgen op MTV.

Lees ook: