News

EINDELIJK! Victoria’s Secret is zojuist gestopt met Photoshop

Het is een dag waarvan je afvraagt of het er ooit gaat komen: zou Victoria’s Secret en heel mode- en beautyland ooit Photoshop opgeven? Op die vraag kun je waarschijnlijk ‘nee’ antwoorden, maar Victoria’s Secret heeft een stap in de goede richting gezet. Voorbij lijken de tijden van missende benen en te dunne modellen… Kijk maar mee!

Victoria’s Secret lijkt te leren van de extreme kritieken die ze krijgen op hun Photoshop fails. Van een te dunne arm tot een been die compleet weggeshopt wordt, het merk heeft er een handje van om akkoord te geven op foto’s die niet heel realistisch ogen. Aan de andere kant lijkt dat ook de magie van Victoria’s Secret, want de Angels zijn modellen waar veel mensen tegenop kijken. En dat terwijl ze door het merk niet altijd even menselijk worden neergezet… Toch kunnen we alleen maar ja en amen zeggen over het feit dat ze nu éindelijk een realistischer beeld naar buiten brengen. YES!

Geloof het of niet, want het merk dat absoluut niet zonder Photoshop(schandalen) kan, laat onbewerkte foto’s zien van hun te knappe model Jasmine Tookes. Je weet wel, het model dat dit jaar de Fantasy Bra ter waarde van bijna 3 miljoen euro showt op de runway in Parijs. In eerste instantie zie je op de foto’s niets bijzonders. Jasmine heeft een lichaam waar ze overduidelijk hard voor traint, maar de opvallende kijker spotte het wel: ze heeft striae. Volgers zijn maar wat trots dat ze als model dit gewoon laat zien (én er hartstikke sexy uitziet). Bovendien krijgt Victoria’s Secret applaus dat ze de striae een keer niet retoucheren in Photoshop. Bravo!

Dit is de foto waar het omgaat:

Toegegeven, veel zie je er niet van. Maar als je ver inzoomt zie je dat er inderdaad geen Photoshop aan te pas is gekomen:
Hopelijk ziet Victoria’s Secret wat voor positieve reacties deze actie oplevert en dat modellen heus geen Photoshop nodig hebben om wat striae onzichtbaar te maken. Fingers crossed dat Victoria’s Secret nu helemaal stopt met Photoshop en dat het niet bij deze ene keer blijft!

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

Must reads 👀