Lifestyle

Pijnlijk: telefoonruil met partner-video loopt helemaal verkeerd af

Stel, je loopt op straat met je vriend en een YouTuber komt op je af. Hij vraagt je hoe lang jullie samen zijn, of jullie trouw zijn én of jullie het aandurven om door de telefoon van de ander te gaan speuren. Je voelt het misschien al aankomen… Deze video liep niet voor alle koppels heel goed af. Sterker nog, het einde is ontzettend pijnlijk.

Door deze video zou je bijna vertrouwen in de mensheid verliezen. In een relatie ga je ervan uit dat je de ander kunt vertrouwen. Als het goed is zijn jullie zo zeker van jullie zaak dat het helemaal niet nodig is om stiekem in de telefoon van de ander te loeren. Toen een YouTuber aan koppels op camera vroeg of ze dat wél wilden doen stemden velen in. Ze vertrouwen elkaar en zijn trouw aan elkaar, dus waarom niet? Misschien zouden ze daar in het vervolg beter over moeten nadenken, want één koppel in het bijzonder heeft er spijt van. Het meisje werd keihard betrapt op vreemdgaan. Of nou ja… Zo ziet het er wel uit.

De inmiddels exen hadden maar liefst twee jaar in hun relatie geïnvesteerd voordat ze meededen aan dit eh… experiment. Laten we het zo noemen. Of nog beter: relatietest van hel. Op de vraag of ze elkaar trouw zijn antwoordt het meisje ‘ja sowieso’, waardoor je erop rekent dat het dikke mik is tussen de twee. Het leek daarom ook geen probleem dat ze een minuut in elkaars telefoon mochten kijken. 

Je begrijpt het al, dit liep niet goed af. Bekijk hier de video:

Watch on YouTube

Is dit niet echt ontzettend pijnlijk dat het meisje op camera afgaat en dat de jongen op deze manier moet ontdekken dat hij niet de enige is die hartjes krijgt via WhatsApp? Poor guy...

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀