News

Yes! Whatsapp komt met de beste verandering ooit

Appen doen we elke dag. Om handige dingen te overleggen, maar ook gewoon om gezellig te kletsen. Toch is er één irritant ding aan Whatsapp dat al voor veel gênante situaties heeft gezorgd. Gelukkig hebben de makers van de app naar ons geluisterd en hebben ze de beste verandering ooit doorgevoerd. Dat is weer een ik-kan-wel-door-de-grond-zakken-momentje minder!

Je crush heeft een nieuwe Whatsapp-foto. Je kan het niet laten om de foto van dichtbij te bekijken. Maar dan doet er een horrorscenario zich voor. Je klikt per ongeluk op het telefoontje en belt je crush! Ouch. Nu weet hij meteen dat jij stiekem zijn foto wilde bekijken. Awkward!

Komt deze situatie jou bekend voor? Grote kans van wel, want het telefoonicoontje zit namelijk precies tussen de naam en foto van je contact in. Gelukkig is er goed nieuws: Whatsapp heeft hier een oplossing voor bedacht. 

Het telefoonicoontje staat nu rechs in de balk en de profielfoto helemaal links, naast de naam van degene met wie je praat. Door deze geniale verandering zal het niet snel meer voorkomen dat je iemand per ongeluk belt als je zijn/haar profielfoto of profiel wil bekijken. Handig!

Whatsapp voert de verandering nu door. Het kan zijn dat je de nieuwe versie al hebt, of je moet nog even wachten. Whatsapp verandert overigens vanzelf, daar hoef je geen update voor te doen.

Lees ook: