News

Harry Styles heeft een nummer gemaakt met deze beroemde zangeres

Harry Styles heeft dan wel een break genomen van One Direction en timmert hard aan de weg als acteur, maar dat betekent niet dat hij zijn microfoon aan de wilgen heeft gehangen. De zanger heeft de handen ineen geslagen met een heel beroemde zangeres én de eerste preview van het nummer is uitgelekt. Je luistert het nummer hier!

Je was het wellicht helemaal vergeten (wij ook), maar in begin 2015 werd bekend dat Harry de handen ineen heeft geslagen met Meghan Trainor. De artiesten zouden samen een nummer schrijven. We hebben lang niks meer over deze samenwerking gehoord. Tot nu! De eerste paar seconden van het nummer zijn uitgelekt. 

Harry en Meghan hebben de ultimate lovesong geschreven voor niemand minder dan Michael Bublé. Een fan heeft beelden bemachtigd van Michael die praat over zijn nieuwe single. Op de achtergrond horen we alvast wat deuntjes van ‘Someday’, het nummer dat Harry en Meghan hebben geschreven. 

Het lijkt erop dat het een duet is tussen Michael en Meghan, maar wie weet… Het zou zomaar kunnen dat Harry ook de studio is ingedoken! Daar zullen we nog even geduld voor moeten hebben, maar super leuk dat de zanger nu ook liedjes schrijft voor en met andere artiesten! 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images