Fashion

Deze schoenen moet jij deze winter in je kast hebben

Brrrrrr! De kou is pas net begonnen en nu al verlangen we weer naar de zomer… We kunnen ons niet warm genoeg aankleden: warme trui, dikke sjaal, fluffy winterjas én onze favo paar laarzen. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn dol op onze sneakers, maar in de winter vragen onze bevroren tenen om een warmere schoen. Wij zetten alvast de leukste schoenen onder elkaar die deze winter niet in je garderobe mogen ontbreken. Zo worden die koude wintermaanden toch nog leuk. 

Ben jij al klaar voor de winter of droom je nog over witte stranden en palmbomen? We wish… Helaas is het in Nederland tijd voor warme truien, dikke sjaals en ook de laarsjes mogen weer van zolder gehaald worden. In de winter willen we natuurlijk wel warme voetjes en laarzen houden je voeten lekker warm. Zelfs met dit koude weer. Nog op zoek naar nieuwe laarsjes? Dan is dit artikel perfect voor jou! Wij hebben namelijk alvast een selectie gemaakt met de leukste laarsjes. En het fijnste is, je hoeft er niet eens je huis voor te verlaten! 😉 Happy shopping!

1. Girlscene’s Danique werd op slag verliefd op deze stoere lederen boots van SENSO. Hoe mooi zijn deze gave stappers? Helaas hangt er wel een wat duurder prijskaartje aan, maar hé ‘it’s an investment’ 😉 – €230,00 via Sarenza.

2. Star Print Heeled Ankle Boots €46.65

3. Buckled Faux Leather Boots €12,99

4. Enkellaars Brede Hak €39,99

5. Leren enkellaarzen met plateauzolen €79,99

6. Goudkleurige enkellaarsjes € 55,00

7. Dr. Martens White Boots €139

8. Hoge Laars €55,99 

9. Sweden Bootie €39,95

10. Enkellaarsjes €29,99

11. Uggs €199,99

Lees ook: