News

Zayn Malik schrijft boek en doet sappige onthulling over One Direction

Zayn Malik zit allesbehalve stil na zijn vertrek uit One Direction. De superster heeft niet alleen een soloalbum uitgebracht, maar mag binnenkort ook auteur op zijn cv zetten. In november komt de autobiografie van Zayn uit en het belooft waar voor je geld te zijn. De zanger klapt behoorlijk uit de school over One Direction en doet alvast een sappige onthulling.

Zayns boek ligt nog niet eens in de boekhandel of er is al ophef ontstaan. De vriend van Gigi Hadid neemt geen blad voor de mond, vooral niet wat One Direction betreft. Zayn heeft al vaker aangegeven dat hij blij is dat hij uit de boyband is gestapt, maar in zijn boek vertelt hij nóg een reden.

Heb jij je weleens afgevraagd waarom de songteksten van One Direction allemaal zo keurig zijn? Dat klopt, want Zayn onthult dat het ten strengste verboden is om over een bepaald onderwerp te zingen: seks. Tot grote frustratie van Zayn.  

“Aan elke tekst die ik heb geschreven zit een verhaal verbonden. Al het harde werk dat in Pillowtalk zit is het waard, toen het nummer helemaal af was voelde ik dat ik het juiste pad bewandelde”, schrijft hij in zijn boek. “Pillowtalk is alles wat ik wilde laten zien met muziek. Ik kon eindelijk over een onderwerp zingen waar ik niet eens in de buurt mocht komen toen ik in One Direction zat: seks”.

Zayn hoopt dat hij met zijn boek een aantal misvattingen over hem kan wegnemen. “Ik ga laten zien dat je mij als persoon kan beoordelen, niet op wat de pers of anderen zeggen”, aldus de superster. We weten genoeg: dit is een heel sappig boek vol onthullingen over One Direction…

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images

Must reads 👀