Food

YES: Ben & Jerry’s komt met een overheerlijke nieuwe smaak

Toegegeven: het is eigenlijk een beetje te koud voor ijs. Maar voor Ben & Jerry’s maken we graag een uitzondering. En wat is nou een beter excuus om ijs te eten dan een nieuwe smaak? App je vriendinnen maar vast, want vanavond lepelen jullie de pot van de nieuwe Ben & Jerry’s smaak uit! Als je benieuwd bent naar de nieuwe smaak, lees dan snel verder. Spoiler: deze smaak vindt iedereen lekker!

Hoera, Ben & Jerry’s komt met een nieuwe smaak! De nieuwe smaak heet One Sweet World en wij durven te wedden dat jij hem héél lekker vindt. Er zit namelijk van alles een beetje in deze pot! Fairtrade karamel- en koffie ijs is samengebracht met marshmallow en karamel swirls en chunky chocolade &-tekens. Het &-teken is de nieuwste toevoeging aan de Ben & Jerry’s chunk familie en staat voor verbinding en eenheid.

Met een aankoop van een pot Ben & Jerry’s doe je jezelf niet alleen een plezier, maar het goede doel ook. Royalties van de One Sweet World pints worden in Nederland namelijk gedoneerd aan stichting IEDER1. Stichting IEDER1 is een platform voor mensen die samen een Nederland voor iedereen wil maken, ondanks de verschillen en heeft als doel diversiteit te vieren en saamhorigheid te bevorderen.

De nieuwe smaak One Sweet World is vanaf nu verkrijgbaar. 

Lees ook:

Must reads 👀