News

De reden waarom Kylie Jenner haar lippen laat opspuiten is hartverscheurend

Ze heeft het een tijdje ontkend, maar op een gegeven moment waren haar lippen zo groot dat ze het wel moest toegeven. De hele wereld weet inmiddels dat Kylie Jenner haar lippen laat opspuiten. De grote lippen zijn haar handelsmerk geworden, maar de reden daarachter is eigenlijk hartverscheurend. Kylie onthult de trieste reden waarom ze ooit is begonnen met lipfillers… 

Kylie Jenner lippen zijn een begrip geworden. Maar de realityster heeft van nature geen grote lippen. Kylie spreekt voor het eerst openhartig over plastische chirurgie en haar lippen als grote onzekerheid. “Ik ben altijd onzeker geweest over mijn lippen”, onthult Kylie in een interview met Complex. 

De reden waarom de vriendin van Tyga al v贸贸r haar zeventiende is begonnen met plastische chirurgie is hartverscheurend. “Ik had gezoend met een jongen en hij zei, ‘Je lippen zijn heel klein, maar je kan goed zoenen. Ik had dat niet verwacht’. Het was zo gemeen. Vanaf dat moment zag ik elke jongen naar mijn lippen staren. Ik dacht dat niemand met mij wilde zoenen.”

Kylie heeft haar lipinjecties lang ontkend, omdat ze plastische chirurgie op zo’n jonge leeftijd niet bepaald een goed voorbeeld vond. “Ik wilde geen slecht voorbeeld zijn. Ik wil niet dat mensen denken dat je jouw lippen moet laten opspuiten om je goed over jezelf te laten voelen. Maar ze dachten juist dat ik gek was dat ik erover loog omdat het zo duidelijk was. Ik zou willen dat ik er eerlijk over was geweest”, aldus Kylie. 

Lees ook:

Bron