Beauty

Zou jij deze gouden lipstick durven dragen?

Op de Girlscene redactie kicken we er wel op: lipsticks in gekke kleuren. Vaak niet draagbaar, maar des te leuker om het tóch uit te proberen en even lekker te lachen als een kleur inderdaad niet mooi staat. Deze keer proberen we de trend der trends uit en dat is *trommelgeroffel*… gouden lipstick! Kijk snel verder en oordeel zelf over deze kleur.

L’Oréal zit zoals altijd weer bovenop de trends en in het kader van metallic, glitter en gewaagde kleuren komen zij nu met 24 karaat goud in hun lipsticks! Bovendien is één van de kleuren zelf ook goud, waardoor je een statement kunt maken of een goud accent op je lippen aanbrengt. Hoe dan ook, de gouden kleur uit de Collection Exclusive in Pure Gold van L’Oréal sprong er tussenuit en de Girlscene redactie grijpt die kans aan om ‘m even te testen. Want ja, is zo’n kleur wel draagbaar?


Daar geven we meteen een antwoord op: bij de topmodellen op Instagram ziet het er awesome uit, in de werkelijkheid wat minder. De gouden kleur is namelijk allesbehalve universeel en omdat het zo’n sterke oranje ondertoon heeft is het lastig om zoiets goed te laten matchen bij je huidskleur. Dat laat ons echter niet tegenhouden om een poging te wagen, maar zoals we net lieten doorschemeren… Wij zijn geen fan.


Zo ziet de Pure Gold lipstick eruit als je ‘m swatcht.

Danique

Renée

Roos
Toegegeven, de lipstick glijdt makkelijk over de lippen en voelt verrassend verzorgend aan, maar de kleur zelf staat bij de Girlscene redactie niet zo mooi. De Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession lipstick kost €14,99.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀