News

Breaking: Justin Bieber vermomd gesignaleerd in Amsterdam!

Justin Bieber treedt de komende dagen op in Nederland. Ben je bedroefd dat je geen concertkaartje hebt weten te bemachtigen? Dan kun je ook gewoon op stap gaan in Amsterdam, want daar wordt de superster gewoon in het wild gespot. Justin werd deze week al gezien in Albert Heijn, en hij is zojuist vermomd gesignaleerd in een koffietentje in Amsterdam. Lees snel verder als je wil weten waar Justin zich nú bevindt!

Alarm! Justin Bieber zit op dit moment in de Coffee Company op de Van Woustraat in Amsterdam. “Hij bestelde een grote latte”, vertelt een ooggetuige aan Girlscene. “Hij was vrij luidruchtig, iedereen kon horen wat hij bestelde”. Het nieuws over Justin in Albert Heijn ging als een lopend vuurtje en dat is waarschijnlijk de reden waarom hij nu vermomd naar de Coffee Company ging. “In het begin had niemand door dat Justin in de koffietent zat. Iedereen had het redelijk laat door”. 

Met dank aan zijn tatoeages weet iedereen dat het écht om de superster gaat. Justin vermaakt zich zo te zien erg goed in onze hoofdstad, ook zonder goede vriend Martin Garrix. “Hij was alleen, maar had wel een bodyguard bij zich”, aldus de ooggetuige. 

View post on Twitter

Lees ook: