News

Gossip Girl(scene) week 40

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: alles over de gewapende overval op Kim Kardashian, Demi Lovato haalt wéér hard uit naar Taylor Swift, Ashton Kutcher verklapt geslacht van tweede kind en is Blake Lively nou bevallen of niet?

Deze week staat in showbizzgebied volledig in het teken van de gewapende overval op Kim Kardashian. Vijf vermomde mannen drongen Kims hotelkamer afgelopen zondag rond 3.00 uur ‘s nachts binnen. Ze waren verkleed als politieagenten. De mannen sloten de realityster op in de badkamer en beroofden haar van haar juwelen met een waarde van 5,6 miljoen dollar. Kim is sinds de beroving zwaar getraumatiseerd. Ze is er zo erg aan toe, dat de opnames voor Keeping Up With The Kardashian voor onbepaalde tijd zijn stilgelegd. Ook hebben we nog niks van haar vernomen op social media, Kim heeft nog nooit zo lang niets geplaatst op social media. De zaak wordt nog onderzocht. Tot die tijd zit Kim ondergedoken in Los Angeles en zweert ze om niet meer te pronken met haar rijkdom op social media. To be continued… 

Kristen Stewart is al een tijdje niet meer gespot met haar vriendin Alicia Cargile. Rumor has it dat de actrice haar oog in de tussentijd allang op een ander heeft laten vallen. De Twilight-ster is gespot met de ex van Cara Delevingne. Kristen nam St. Vincent mee naar de première van haar film Certain Women, en de volgende dag werden de twee samen gespot tijdens een lunch. Love is in the air? 

Demi Lovato is deze week niet alleen in het nieuws gekomen doordat ze heeft aangekondigd te stoppen met muziek, maar ook doordat ze wéér heeft uitgehaald naar Taylor Swift. In een interview met de Amerikaanse Glamour werd er gevraagd waarom ze niet bij Taylors squad wil horen. “Om eerlijk te zijn, en hier krijg ik waarschijnlijk problemen mee, geloof ik niet in een squad met vrouwen die normale lichamen hebben. Het geeft een verkeerd beeld van hoe je eruit zou moeten zien. En dat is niet de realiteit”, antwoordde Demi. “En ik denk ook niet dat een liedje over Katy Perry erg feministisch is”, besluit Demi. 

Groot nieuws is hartstikke moeilijk om geheim te houden. Dat weet ook Ashton Kutcher! Hij heeft deze week per ongeluk het geslacht van zijn tweede kind onthuld. Mila Kunis is op dit moment in verwachting en in de talkshow Today praatte hij over de zwangerschap, en hoe dochter Wyatt erop reageert. “Ze wijst naar Mila’s buik en zegt ‘broertje”, vertelt de acteur. “Vervolgens wijst ze naar mijn buik en zegt ‘bier'”. Een hilarisch verhaal, maar Ashton heeft hiermee ook verklapt wat het wordt. “We hadden het nog aan niemand verteld”, aldus Ashton. Oeps! 

Vorig weekend kwam het nieuws naar buiten. Blake Lively is bevallen! Maar net als bij de vorige bevalling, houden Blake en man Ryan Reynolds hun lippen stijf op elkaar. Het zou weer een meisje zijn geworden, maar het stel bevestigt niets. Het werd nóg verwarrender toen Blake twee (!) dagen na de bevalling de bruiloft van haar beste vriendin bijwoonde. De celebrity plaatste fotobewijs op Instagram. Zou Blake dan toch eerder bevallen zijn of is ze gewoon de meest fitte mama ever? En nu is het nog wachten op de naam… 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Meer lezen over celebrities?

Beeld: Getty Images