News

Forever 21 blundert met trui in nieuwe collectie

Toegegeven: Forever 21 is één van onze favoriete winkels. Je kunt er altijd terecht voor kledingstukken waar je naar op zoek bent en bij de kassa schrik je je nooit een ongeluk. Maar er zijn bepaalde dingen die de winkelketen niet zo goed aanpakt. Forever 21 ligt weer onder vuur en dit keer gaat het om een trui. Dit kan echt niet door de beugel… 

Forever 21 heeft al heel vaak onder vuur gelegen om bepaalde kledingstukken. En nu is het weer raak. De kledingketen wordt er wederom van beschuldigd een ontwerp te hebben gekopieerd. Voorgaande keren waren kleine ontwerpers het slachtoffer en dat is ook nu het geval.

Dit keer gaat het om een trui met ‘Hangry’ en een aantal snacks erop. Het merk Bow & Drape heeft een bijna identieke trui in de collectie. Aubrie Pagano, een van de ontwerpers van het merk, liep Forever 21 binnen omdat ze een leuke jas in de etalage zag. Eenmaal binnen viel haar oog op de Hangry trui. “Ik heb er aandachtig naar gekeken, want ze hebben echt álles gekopieerd. Van de tekst tot het eten. De bananen, donuts, taco’s en pizza”, vertelt Aubrie. 

Forever 21 heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, maar laten we hopen dat de kledingketen in de toekomst geen ontwerpen meer steelt. 

Lees ook:

Bron

Must reads 👀