Food

Magnum komt met een geweldige nieuwe lekkernij!

‘Een Magnum ijsje staat gelijk aan een pakje boter’. Dit is een uitspraak waar wij helemaal niets van willen weten. Een heerlijk Magnum ijsje is de perfecte snack als het zonnetje schijnt. De zomer en dus het ijsjesseizoen is voorbij, maar dat is geen reden om te treuren. Je kunt namelijk nog steeds genieten van Magnum, want het merk komt met een nieuwe lekkernij. En het is dus géén ijs! 

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Magnum? Dan hebben wij heel goed nieuws! Het merk komt met *tromgeroffel*… chocoladerepen! Omdat het een beetje te koud is voor ijs, is er nu de perfecte oplossing om alsnog van Magnum te kunnen genieten. Enne, de chocolade om het ijsje heen vonden we stiekem toch het lekkerst ;-). De Magnum chocoladerepen zijn verkrijgbaar in drie smaken: 

Mag­num Sig­na­tu­re Chocolate Dark
Ecuadoriaanse Rain Forest Alliance cacaobonen worden gebruikt voor deze donkere chocolade gemengd met cacao nibs voor een diepere smaak en textuur. Lekker knapperige chocolade mét cacao nibs

Mag­num Sig­na­tu­re Chocolate Classic
De beste Rain Forest Alliance cacaobonen worden gebruikt om de Magnum melkchocolade te creëren. 

Mag­num Sig­na­tu­re Chocolate White
De beste Rain Forest Alliance cacaobonen worden gemengd met Madagascan vanille om de romige Magnum witte chocolade te creëren. Super romige chocolade!

De Magnum chocoladerepen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn voor 1,99 euro. 

Meer lezen:

Must reads 👀