Lifestyle

9 rare gewoontes die érg herkenbaar zijn voor iedereen

Iedereen heeft wel een rare gewoonte. Geef maar toe, ook jij. Misschien lees jij een tijdschrift achterstevoren of pak jij altijd al je sleutels al op de hoek van je straat. Of misschien trek jij gekke gezichten tijdens het aanbrengen van je make-up of zet jij de radio zachter tijdens het inparkeren? Wij zetten negen gekke gewoontes op een rij. Zie je, zo raar ben jij eigenlijk helemaal niet!

1. Bubbeltjesplastic
Je hebt net een nieuwe lamp gekocht. Tijdens het uitpakken gaat jouw aandacht niet naar de lamp, maar het bubbeltjesplastic natuurlijk! Als een kind zo blij zit jij het komende half uur alle bubbeltjes kapot te maken, heerlijk!

2. Vlaggetjesdag
Er loopt iemand voor je en het labeltje steekt boven z’n shirt uit. Wanneer je de persoon kent is het niet gek om het even naar binnen te vouwen, maar er zijn genoeg mensen die het niet kunnen laten dit ook bij een wildvreemde te doen!

3. Nooit de voorste fles pakken
…Maar átijd die erachter, of nog beter daarachter. De voorste bus deodorant laat jij liever staan, je wilt natuurlijk niet dat er al mee gesprayd is.

4. Het laatste velletje wc-papier
Dat gebruik je liever niet! Ook al is het wc-papier bijna op, no way dat jij het papier om het karton gebruikt. Met als gevolg dat er altijd nog een papiertje om de wc-rol zit… 

5. Wie pakt de laatste?
Je zit in de kroeg met vrienden en jullie hebben een schaal bitterballen besteld, want bij bier horen natuurlijk bitterballen! Jammie! Die gaan er wel in. Er blijft altijd ééntje alleen achter. Alsof we elkaars gedachten lezen: wie pakt de laatste bal? Op het moment dat jij besluit je ‘op te offeren’, zag iemand anders ook de kans en grijpen jullie beide naar de laatste snack. Awkward… Delen dan maar?

View post on Instagram
 

6. Brainfreeze
De één vindt het vreselijk, dan ander vindt het doodnormaal. Je krijgt een groot glas cola met ijsklontjes. Het glas is leeg, maar de ijsklontjes blijven achter. Sommige mensen eten de ijsblokjes op, anderen rillen alleen al bij het geluid van knarsend ijs tussen je tanden. En die brainfreeze, ahhh!

7. Holland’s got talent?
Ongegeneerd zingen waar anderen bij zijn. Heeft niemand jou dan ooit vertelt dat je niet kan zingen? Sommigen doen het automatisch. ‘Maar in de douche klinkt het super goed?’

8. Scheef hangen
Je bent op bezoek bij iemand en ziet dat er een schilderij scheef hangt. Zonder op het antwoord te wachten loop je door naar een wand en hang je ze recht. Weer een goede daad verricht.

9. Schoon likken
Wat was het eten lekker! Reden genoeg dus om alles tot het laatste beetje op te eten. Als het echt lekker was ken jij geen schaamte, jij likt je bord gewoon nog even af en het liefst die van je buurman erbij.

Lees ook: