News

Demi Lovato stopt met muziek maken en de reden is schokkend

Luidkeels meezingen met ‘Made in the USA’ en uit je dak gaan op ‘Cool for the Summer’… Demi Lovato heeft in de loop der jaren veel leuke nummers uitgebracht. Fans hopen dat ze nog veel muziek gaat maken, maar het lijkt erop dat het album ‘Confident’ de allerlaatste is. Demi heeft aangekondigd dat ze volgend jaar volledig stopt met muziek én haar leven in de schijnwerpers. De reden zal je verbazen… 

Demi heeft een bom gedropt op haar fans. “Ik heb zo’n zin in 2017. Ik stop even met muziek maken en stap uit de schijnwerpers”, kondigt de zangeres aan op Twitter. Je leest het goed: de zangeres neemt vanaf 2017 een break. Ze neemt even gas terug. Demi zal geen nieuwe muziek uitbrengen, en plaatst komend jaar waarschijnlijk ook niets op haar socialmediakanalen. 

De superster blijft erg vaag over de break en wat dat precies inhoudt. Demi geeft wel een reden voor de pauze die ze inlast, ze zegt dat ze ‘niet gemaakt is voor deze business en de media’. De zangeres lijkt helemaal klaar te zijn met haar leven. 

Het meest schokkend van alles is dat de zangeres niet weet of ze nog wel terugkomt. “Ik weet niet of ik nog terugkom. Het lijkt mij niet meer de moeite waard”, verklaart de zangeres op Twitter. Sterker nog, Demi claimt dat ze ‘liever vrijwilligerswerk wil doen’ dan dat ze doet wat ze haar hele leven gedaan heeft.

We hopen tóch dat Demi van gedachten verandert en weer plezier krijgt in haar werk. Nooit meer een nummer van Demi kunnen we namelijk niet aan! 

Lees ook: