News

Alarm: Justin Bieber is gespot in Albert Heijn

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is dé dag aangebroken waar je al maanden naar uitkeek. Althans, als je kaartjes voor Justin Biebers concert hebt weten te bemachtigen. De superster treedt dit weekend pas op, maar hij is al in Nederland. Sterker nog, Justin is gespot terwijl hij boodschappen aan het doen was bij… Albert Heijn! In dit artikel lees je waar je hem tegen het lijf kunt lopen én wat hij in het blauwe mandje gooide. 

Geen sterallures voor Justin, hij doet zijn boodschappen gewoon zelf. De zanger is al een aantal dagen eerder naar Nederland gekomen om met zijn goede vriend Martin Garrix te chillen. Ze werden dinsdagavond samen in de Albert Heijn gezien terwijl ze boodschappen insloegen voor een rustig avondje. Mocht je willen weten wat Justin heeft gekocht: hij heeft Corona (bier) en eten in zijn mandje gegooid. 

De grote vraag is natuurlijk… waar kun je Justin tegen het lijf lopen?! De zanger is gespot in de supermarkt op het Gelderlandplein, een winkelcentrum in Amsterdam. Als je de komende dagen in onze hoofdstad bent dan zou het zomaar kunnen dat je de superster spot. Want hé, hij winkelt ook gewoon in de Albert Heijn! 

De manager van Albert Heijn Gelderlandplein bevestigt dat Justin en Martin boodschappen deden in zijn filiaal. “Ze hadden geen beveiliging, niets bij zich”, zegt hij. “De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten.” Hierbij het fotobewijs:

View post on Twitter

Meer over Justin Bieber: 

Must reads 👀