News

Hoera: Justin Bieber treedt toch gewoon op in Nederland!

Alle Justin Bieber fans zijn in paniek. Vanochtend bracht Girlscene het nieuws dat de zanger misschien niet kan optreden in Nederland. AAAAH, het zal toch niet! Justin moet zich binnen dertig dagen melden in Miami en zou daarom mogelijk zijn twee concerten in GelreDome, Arnhem missen. Maar het verlossende woord is gekomen: Justin komt gewoon naar Nederland en zijn concerten gaan door!

Goed nieuws op de vrijdagmiddag! De paniek rondom Justins concerten in Nederland en België is nergens voor nodig, de superster komt gewoon onze kant op. “We weten zeker dat de concerten doorgaan”, laat een woordvoerder van Greenhouse Talent, de concertorganisator, weten. Phew!

Als je het even hebt gemist: Justin heeft dertig dagen gekregen om een getuigenverklaring af te komen leggen in Miami. Het gaat om een zaak uit 2014. Een paparazzo beweert dat hij is aangevallen door Justins bodyguards. Advocaten vragen al langer naar een verklaring van Justin, maar die hebben ze nog niet gekregen. Daarom heeft de rechter besloten dat hij deze de komende maand moet afleggen in Miami. 

Er deed een gerucht de ronde dat Justin de verklaring zo snel mogelijk wilde afleggen en daarom de concerten in ons kikkerlandje zou missen. Daar is gelukkig niks van waar! Je kunt volgende week dus gewoon keihard meezingen met ‘Love Yourself’ en ‘What Do You Mean’. Niks aan de hand!

Ga jij naar Justin Biebers concert?

Beeld: Getty Images