Lifestyle

Als je dit geluid raadt ben je slimmer dan iedereen

Weet jij binnen drie seconden al welk nummer wordt gedraaid op de radio? Heb je aan één deuntje genoeg? Je bent niet alleen een ster tijdens de muziekronde van een pubquiz, maar je hebt wellicht ook goud in handen! Er is een mysterieus geluid dat heel weinig mensen kunnen raden. Als jij degene bent die het geluid wél kunt raden dan win je een enorme geldprijs. In dit artikel kun je het mysterieuze geluid beluisteren… Weet jij wat het is? 

Heel Nederland is in de ban van een geluid. Het Geluid van Qmusic is weer van start gegaan! Is het een autodeur die dicht klapt? Een plastic bakje dat dicht wordt gedaan of toch een doffe plof door een lege doos die op de grond valt? Er zijn al talloze pogingen gewaagd maar hét geluid is nog niet geraden. Aan jou om nog een poging te wagen… Het is het proberen waard, want gisteren won Siske 38.000 euro, in februari won Nadine een bedrag van 46.800 euro en en Liesanne mocht vorig jaar 51.500 euro op haar bankrekening bijschrijven!

Luister hier naar Het Geluid om opnieuw een poging te doen

Met de app, website of door middel van het sturen van een sms kun je meedoen met het spel. Als je goed luistert en de lijst met fout genoemde antwoorden goed in de gaten houdt, krijg jij misschien wel een Eureka-momentje en raad je Het Geluid! Met elk fout antwoord wordt er €100 aan het te winnen bedrag toegevoegd en met ieder uur een speler in de uitzending loopt dat snel op. 

Let wel even op meiden, je mag pas vanaf 18 jaar meedoen aan het spel. Dus weet jij zeker dat je het antwoord hebt, maar ben je nog geen 18? Vraag dan even aan je ouders of ze voor je willen bellen!

Lees ook:

*Dit artikel is een samenwerking geschreven met Q-music