News

Studente dood na het hebben van een kater

Je voelt je alsof je door een vrachtwagen bent overreden en het lijkt alsof er constant een hamer tegen je hoofd slaat. Een kater hebben is geen pretje, dat wist ook Jennifer Gray. De studente dacht dat ze slechts moest boeten voor de avond ervoor, maar helaas liep het fataal voor haar af…

“Oh mam, ik denk dat ik een kater heb. Ik voel me ziek en mijn hoofd voelt zwaar aan”, klaagde Jennifer tegen haar moeder. Ze had de dag daarvoor met vrienden gefeest en ging eerder weg dan normaal. Ze voelde zich niet goed, zei ze tegen haar vrienden. 

De volgende dag voelde Jennifer zich niet beter. De studente was misselijk. Toen ze zich uren later nog steeds zo slecht voelde en zelfs een pijnstiller niet werkte, besloot haar vader haar naar het ziekenhuis te brengen. Na een ondervraging dachten de dokters dat het om een griepje ging. Absurd, volgens Jennifers ouders. “Ik kon het niet geloven. Ze was in slechte staat. Ze kon haar eigen kleding niet aantrekken omdat haar hoofd zo’n pijn deed. Ze moest overgeven en was lijkbleek”, verklaart haar moeder. 

Op een gegeven moment moest Jennifer in een rolstoel, ze kon niet meer lopen. De studente werd steeds stiller. Toen was ze er zo slecht aan toe, dat de dokters haar in een kunstmatige coma brachten om erachter te komen wat er aan de hand was. Een CT-scan wees uit dat haar hersenen gigantisch opgezwollen waren. Toen was het al te laat. Jennifer overleed kort daarna. Het bleek om een hersenvliesontsteking te gaan.

Jennifers ouders willen iedereen waarschuwen met het tragische verhaal van hun dochter. Niet dat je bang hoeft te zijn als je een kater hebt, integendeel, maar als je de symptomen niet vertrouwt trek dan aan de bel.

Lees ook: 

Bron