Celebs

Justin Bieber geeft een tour door zijn huis en het is veel normaler dan je denkt

Hij wordt geschat op 200 miljoen dollar: als Justin Bieber nu besluit om nooit meer te werken, zou hij de rest van zijn leven prima op zijn bankrekening kunnen teren. Geld is geen issue voor de superster, maar tóch heeft hij ervoor gekozen om een (redelijk) simpel huis aan te schaffen. Dat wordt duidelijk door een tour die hij van zijn huis geeft. Ben je benieuwd hoe Justin woont? Klik snel verder, hij laat het je zelf zien!

We kunnen Justin misschien niet meer volgen op Instagram, maar we kunnen wél binnenkijken bij zijn huis. De 22-jarige zanger opende zijn deuren voor BBC Radio 1’s host Clara Amfo. De zanger laat om privacyredenen niet alles van zijn paleis in Los Angeles zien, maar we kunnen er wel een glimp van opvangen. Super leuk om te zien dat hij eigenlijk een heel simpel huis heeft! 

Justin heeft wel een groot kavel gekocht, maar dat is ook niet gek voor zo’n grote ster als hij. Zo houdt hij opdringerige fans op afstand en heeft hij zoveel mogelijk privacy in zijn eigen huis. De zanger is graag buiten en dat is ook goed te zien. Hij heeft zijn terrein gezellig gemaakt met plastic krokodillen en echte vissen. 

Hij onthult dat hij een lievelingsboom in de tuin heeft die hij liefkozend de ‘Wisdom Tree’ noemt. Justin klimt er graag in om een momentje voor zichzelf te hebben en te genieten van de rust. Verder is de zanger graag actief bezig. Hij heeft een basketbalveldje waar hij graag een potje speelt met vrienden. En Justins hond Todd maakt ook een opwachting!

Kijk snel mee naar Justins home tour:

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Getty Images