Real life

Girls Issues: verliefd op mijn klasgenoot

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die verliefd is op een klasgenoot en niet weet wat ze daarmee aan moet.

Hi Girlscene!

Ik zit in de derde klas van het VMBO, alleen bestaat mijn klas uit alleen maar jongens. Tussen al deze jongens zit een jongen die ik heel erg leuk vind. Ik denk dat ik verliefd op hem ben geworden. Ik vind hem al een tijdje leuk en hij weet dat ook, want ik heb dat tegen hem gezegd. Veel mensen wisten het op een gegeven moment… Een aantal weken later heb ik duidelijkheid aan hem gevraagd, want dat had ik niet gekregen. Het enige wat hij daarop zei is ‘Ik ga je zenuwachtig maken, misschien zeg ik het over drie weken, misschien over tien weken’. Hij vraagt ook elke keer of we samen op een chique diner gaan maar dan dat ik moet betalen (voor de grap). Hij heeft dat al een stuk of vijf keer gevraagd. Wat moet ik hier allemaal mee, want ik vind hem nog steeds leuk.. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

xAnoniem

Lieve anoniem,

Wat leuk dat je verliefd bent! Wel super spannend dat hij ook bij je in de klas zit… Het is goed dat je hem hebt verteld wat jij voor hem voelt, zo hoef je jouw gevoelens niet langer voor je te houden. Aan zijn reactie te merken weet hij waarschijnlijk niet goed hoe hij moet reageren. Heeft hij wel eens eerder een vriendinnetje gehad? Je kan hem gerust vragen waarom hij niet gewoon antwoord geeft, jij wilt tenslotte ook duidelijkheid en niet langer in spanning zitten. Dat hij grapjes maakt over een (toekomstige) date, geeft aan dat hij je misschien wel ziet zitten. Typisch geval: meisjes plagen, kusjes vragen? 😉 Wacht niet langer in spanning voordat hij de eerste stap zet, maar stap gewoon op hem af. Hij moet toch ooit zeggen wat hij wil, zéker als hij je wel ziet zitten en wie weet ben jij binnenkort zijn nieuwe vrendinnetje.

Heel veel succes!

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl

Must reads 👀