News

Het internet gaat los: de meest gehate schoen ooit maakt een comeback

Houd je vast. We hebben namelijk heftig nieuws. In ieder geval, het is heftig nieuws voor iedereen die het volgende object afschuwelijk vindt. Tijdens Londen Fashion Week heeft ontwerper Christopher Kane de handen ineengeslagen met het meest gehate schoenenmerk op aarde voor een serieuze comeback. Dat ziet er als volgt uit…

Veel trends die je op de catwalk spot vind je een paar maanden later ook naast de catwalk. Maar of de volgende ‘trend’ terugkomt, is nog maar de vraag. Laten we nooit nooit zeggen, want voor je het weet lopen we allemaal met een paar Crocs aan onze voeten. Ja, dat is namelijk de schoen die zijn debuut maakte tijdens FASHION WEEK. Zie je het voor je? PS: Uiteraard zijn er ook mensen die wel dankbaar zijn dat Crocs bestaan, dus don’t get us wrong.

We moeten toegeven, de Croc heeft er nog nooit zo stylish uitgezien. Uitgevoerd in flink wat bling is dit de meest fancy versie van de Croc ooit, maar toch is het… Tja, wennen. Het internet gaat in ieder geval los. Met koppen als ‘Horrifying bejeweled crocs hit the runway in London’s Fashion Week’ worden de meningen niet onder stoelen of banken geschoven. Oh, en mocht je de schoenen wel mooi vinden: de metallic crocs (inclusief rode luipaardprint) worden straks daadwerkelijk verkocht.

Eén ding is zeker: de modellen hebben nog nooit zo comfy over de catwalk gewandeld tijdens een modeshow. Dat kan niet anders!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images