News

Justin Bieber is weer vrijgezel door… Selena?!

Arme Justin Bieber! Normaal hopt hij van meisje naar meisje, maar de single popzanger heeft nu waarschijnlijk niets meer waar hij echt om geeft. Zijn relatie met de jonge Sofia Richie is aan diggelen en juicy news: de break-up schijnt alles te maken hebben met zijn ex-vriendin Selena Gomez. Daar willen we meer over weten! Lees snel verder.

Kijk, dat Justin Bieber zich nog lang niet gaat settelen is bekend. Aan hoeveel meiden is hij wel niet gelinkt sinds hij en Selena for real uit elkaar gingen? Ehhh, dat is niet meer op twee handen te tellen. Hij geniet met volle teugen van het leven, maar toch leek hij even serieus te zijn met de 18-jarige Sofia Richie (inderdaad, dochter van). Tot nu. Het koppel – als ze dat ooit waren… – is nu uit elkaar volgens de roddelpers.

Het begon allemaal zo romantisch… Als vrienden ontdekten Justin en Sofia dat er wederzijdse chemie was. Dat leidde tot frunniken in Laguna Beach, hand-in-hand lopen in Tokyo én flink wat gezoen in Mexico toen Sofia haar verjaardag vierde. Wat gebeurde hierna? Na Mexico dus niets, want de twee zijn niet meer samen gespot in het openbaar en lijken hun ‘relatie’ te beëindigen. 

Om nog meer olie op het vuur te gooien beweert US Weekly dat er een heel goede reden is dat de twee elkaar niet meer spreken. Justin zou nog zo met ex Selena bezig zijn en haar zóveel bellen dat ze haar nummer heeft veranderd. We quoten: “Justin Bieber probeert nonstop Selena te bellen. Zij heeft haar telefoonnummer veranderd en vraagt vrienden om haar nieuwe nummer niet aan hem te geven.” Zo. Ingewikkeld. Zou Justin echt voor Selena willen gaan? Is hij nog niet over haar heen? Selena kampt inmiddels met haar anxiety en Justin schijnt daar een grote (negatieve) invloed op te hebben. Dan begrijpen we wel dat ze niet op een telefoontje van haar ex beau zit te wachten…

Lees ook:

Bron en bron

Must reads 👀