Beauty

Dit zijn dé 6 nagellakkleuren van dit moment

Het wordt tijd om te kijken naar de trends voor het aankomende seizoen. Ook voor onze nagels staat er weer van alles te gebeuren. Soms kan het een beetje overweldigend zijn (what happened to good old red?!), maar gelukkig is daar nail artist Steph Stone die eerder werkte met grote namen zoals Taylor Swift. Deze dame weet precies welke kleuren wij onze nagels deze herfst/winter moeten lakken.

1. Marineblauw
Niet gewoon blauw, maar marineblauw. Dit geeft je look direct een chique en sophisticated gevoel, zonder dat je moeite hebt gedaan. Kies voor een nagellak met glitters om een winter wonderland effect te creëren.


Nagellak €18,99 | Nagellak €9,95

2. Grijs
Ben jij al klaar voor het tweede deel van Fifty Shades of Grey? Niet alleen de film is hot, ook op onze nagels is grijs geliefd. Deze kleur is perfect voor de overgang tussen herfst en winter.


Nagellak €3,95 | Nagellak €4,79

3. Koper
Super feestelijk, maar nét even anders dan goud. Met deze kleur op je nagels is het feestseizoen officieel geopend! Wij weten wel hoe we onze nagels gaan lakken dit seizoen…


Nagellak €7,95 | Nagellak 4,79

4. Legergroen
De military trend is de herfst/winter weer helemaal terug van weggeweest, we like! Voer de trend ook door op je nagels om je look compleet te maken. 


Nagellak €18,99 | Nagellak 14,95

5. Nude
Met nude nagels zit je altijd goed. Ook deze winter zien we weer een heleboel nude nagellak. Een nude op je nagels ziet er altijd super classy uit plus het past bij elke outfit uit je wintergarderobe.


Nagellak €3,99 | Nagellak €5,95

6. Bordeaux
Dit is een ultieme winterkleur die elke herfst/winter weer haar opwachting maakt. Deze kleur mocht ook absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Met een bordeauxrode nagellak is jouw outfit direct winterproof!


Nagellak €3,99 | Nagellak €6,36

Lees ook:

Bron, bron, bron

Must reads 👀