Beauty

Beautyshoppen in het buitenland? Dan moet je deze merken kopen!

Meer dan drie jaar geleden moest Sephora haar deuren sluiten in Nederland en stiekem zijn we daar elke dag nog verdrietig om. Toch mogen we niet klagen en hebben we de afgelopen tijd een heleboel mooie merken gekregen (Charlotte Tilbury en Urban Decay). Toch zijn er nog een heleboel merken die we alleen in het buitenland kunnen shoppen. De volgende merken moet je écht even checken. Wij boeken alvast een vliegticket…

NARS
Kunnen we ergens een petitie tekenen om NARS naar Nederland te halen?! NARS is een super fijn merk dat de afgelopen jaren (gelukkig!) steeds makkelijker online te vinden is. NARS staat bekend om super gepigmenteerde blushes met spannende namen zoals Orgasm. Daarnaast is de Laguna bronzer favoriet in beautyland en ook ontstond er een aantal jaren een run op de NARS Sheer Glow Foundation. NARS maakt veel fijne producten en daarom is dit merk ab-so-luut een bezoekje waard. NARS is te vinden in (bijna) elke Sephora in Europa en Amerika en daarnaast in de grote winkelcentra. Voor de dichtstbijzijnde NARS counter moet je naar Frankrijk. Dat wordt een weekendje Parijs!

Too Faced
Het populairste product van Too Faced is toch wel The Chocolate Bar. Het is helaas niet eetbaar, máár je maakt er wel prachtige ooglooks mee. Naast dit palette heeft Too Faced nog meer prachtige oogschaduw paletten. Het is misschien even een investering, maar dan heb je ook elke kleur die je nodig hebt om je ogen te laten spreken. De blushes van Too Faced zijn ook super mooi en kunnen we iedereen aanraden. Too Faced is dus zeker een merk om even te checken als je het tegenkomt!

Kat Von D 
We kennen Kat natuurlijk allemaal van haar bad ass tatoeëerkunsten en iconische eyeliner. Kat heeft ook haar eigen make-up merk en wat voor één! Haar producten zijn echt super en doen niet onder voor andere make-up merken. Ben je op bezoek in de USA? Neem dan zeker de eyeliner van Kat mee. Deze eyeliner is mega zwart en blijft de hele dag goed zitten. Daarnaast zijn de liquid lipsticks ook amazing én kissproof.

Tarte
Ben je op zoek naar een natuurlijk beautymerk? Dan zit je goed bij Tarte! De blushes zijn razend populair en geven je een natuurlijke glow. Ook de foundations staan erom bekend een natuurlijke finish achter te laten. Bij dit merk hoef je er dus niet bang voor te zijn een cakey look. Kom je Tarte tegen neus dan even rond, zeker weten dat je met een gevulde tas de winkel verlaat.

e.l.f
Nee, we bedoelen niet de kerstfilm, maar het make-up merk. Eyes Lips Face is een fijn merk met even fijne prijzen. Eyes Lips Face verzendt de beautyproducten al naar Nederland, maar hier zit helaas wel een minimum bedrag aan vast. Eyes Lips Face heeft veel producten die lijken op de producten van NARS. Zo zijn er veel blushes die wel heel erg op elkaar lijken en is er ook een dupe verkrijgbaar van de Laguna bronzer. Ook de kwasten zijn goed en kosten bijna niets! In Amerika is Eyes Lips Face te vinden in grote supermarkten zoals CVS en Walmart. Daarnaast hebben ze ook eigen winkels.

Collection
Waarschijnlijk heb je vast weleens van Collection gehoord. Elke blogger zweert bij de concealer van dit merk. Ook op de redactie zijn we groot fan (prijzen onder de vijf euro!). Collection kun je vergelijken met Catrice bij ons. Het heeft mooie producten voor een lage prijs, precies waar we van houden. Collection is in Engeland verkrijgbaar bij Superdrug en Boots. Dit is een soort Kruidvat.

Covergirl
Fan van America’s Next Top Model? Dan moét je dit merk kennen. Covergirl was hét merk van het programma. Covergirl is in Amerika super bekend en is een heel goed merk. De prijzen zijn niet te duur en ze hebben veel verschillende producten. De mascara’s en foundations zijn zeker een aanrader. Zie je een stand van dit merk dan moet je zeker even gaan kijken. PS: Covergirl en Max Factor verkopen producten die bijna exact op elkaar lijken, zoals de mascara’s.

Lees ook:

Must reads 👀