News

Gossip Girl(scene) week 36

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Bella Hadid maakt flinke smakkert op de catwalk, Miley Cyrus wil nooit meer over de rode loper lopen, Selena Gomez is Justin Bieber helemaal zat en neemt een extreme maatregel, en Kim Kardashian maakte zesduizend selfies tijdens een vakantie.

Watch on YouTube

Afgelopen week vond hét fashion evenement van het jaar plaats: New York Fashion Week was in volle gang. Modellen hebben zich hier weken op voorbereid. It girls Kendall Jenner, Gigi Hadid en Bella Hadid hadden het met name razend druk, zij waren voor veel belangrijke modeshows geboekt. Een beetje extra publiciteit door hun sterrenstatus kan natuurlijk geen kwaad ;-). Het legde Michael Kors in ieder geval geen windeieren dankzij een ongelukje van Bella. Het topmodel paradeerde op torenhoge hakken over de catwalk en je voelt ‘m al aankomen… Bella viel voorover en kwam met een rotsmak op de grond terecht. Het publiek schreeuwde van schrik, maar professioneel als Bella is herpakte ze zich weer en liep ze verder alsof er niks was gebeurd. Respect!

Dat Kim Kardashian veel foto’s maakt mag duidelijk zijn. Met een heus selfieboek wordt de realityster met recht dé selfiequeen genoemd. Want ja, als je zesduizend (!) selfies maakt tijdens een vakantie dan neem je jezelf wel heel serieus. Kim heeft dit duizelingwekkend aantal zelf onthuld in een interview. De realityster vloog een paar weken geleden met North en Saint naar Punta Mita, aan de westkust van Mexico. En daar had ze het dus heel druk met ehhh… selfies maken. Het is maar waar je je tijd aan wilt besteden ;-). 

Kims selfievirus is ook overgeslagen naar zusje Kylie Jenner. Ze plaatste een weinigverhullende mirrorselfie op Instagram. Daar kijken we inmiddels niet meer heel erg van op, maar toch weet de realityster weer de aandacht te trekken. Het blijft toch een beetje schokkend als iemand zo’n schaarse foto plaatst… Heel ‘toevallig’ legde Kim óók haar naakte lichaam vast op Snapchat. Zouden ze de naaktselfies hebben afgesproken?!

We hoeven geen provocerende outfits van Miley Cyrus meer te verwachten, de celebrity heeft rode lopers afgezworen. Miley zegt nooit meer op de rode loper te verschijnen. “Waarom, als er mensen dagelijks omkomen van de honger, sta ik op een rode loper? Omdat ik belangrijk ben? Omdat ik beroemd ben? Zo ben ik niet”, vertelt de zangeres aan de Amerikaanse Elle. Ze zet zich liever in voor goede doelen, zoals haar eigen stichting The Happy Hippie. Jep, Mileys wilde periode is toch écht voorbij… 

Justin Bieber en Selena Gomez zijn al jaren uit elkaar, maar toch is het hoofdstuk nog niet helemaal afgesloten. De twee blijven de gemoederen bezighouden. Dan zijn ze weer samen gespot, dan plaatst Justin een #tbt foto van Selena en dan hebben ze ineens weer ruzie op Instagram. Wij vinden het vermoeiend, maar de zangeres ook. Volgens een insider is Selena helemaal klaar met Justin. De zangeres heeft een break genomen om aan haar paniekaanvallen en depressie te werken, en daar heeft haar ex ook mee te maken. “Selena is zo klaar met Justins bullshit en zijn nieuwe romance met Sofia Richie”, vertelt een bron. “Ze is helemaal doorgedraaid. Ze kan emotioneel erg kwetsbaar zijn en Justin is daar een grote factor in”. Om helemaal los te komen van Justin heeft ze een drastische maatregel genomen. “Ze heeft haar nummer veranderd en verbiedt haar vrienden om haar nummer door te geven aan Justin”, aldus de bron. TTYN, Justin!

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook:

Must reads 👀