Beauty

Waarom deze bodylotion het ideale beautyproduct voor luie meiden is

Serieus, als er één beautyproduct is dat je het liefst over zou willen slaan, dan is dat waarschijnlijk bodylotion wel. Hoe je huid daarna voelt is fantastisch, maar zowel het aanbrengen als het wachten totdat het ingetrokken is maakt het proces gewoon minder leuk. Maar wist je al dat hier allang iets op gevonden is? Lees snel verder om erachter te komen welk product je écht in je leven nodig hebt.

We kunnen er niet omheen: bodylotion is zo’n love it or hate it product. De één is er gek op en kan niet zonder, de ander gebruikt het liever niet omdat het een plakkerig laagje achterlaat. En of je nu lui bent wat betreft het insmeren van je lichaam of niet, het volgende product maakt het proces een stuk aangenamer. Sterker nog, waarschijnlijk ken je het zelfs al! 

Onlangs hebben we op de Girlscene redactie weer de Vaseline Bodylotion Spray ontdekt en we zijn (again) helemaal verslaafd. Vooral Girlscene’s Renée! Hierbij 4 redenen waarom dit product da bomb is. 


1. Het trekt binnen een paar seconden in

Dat bodylotion niet snel intrekt is voor velen al reden genoeg om überhaupt niet te smeren. Maar nu het einde van de zomer écht in zicht is vinden we het wel belangrijk om onze bruin kleur (en fake tan) zo lang mogelijk te behouden. Daar hebben we bodylotion voor nodig. Gelukkig trekt de spray van Vaseline oprecht binnen een paar seconden in.

2. Het hydrateert de huid
… Maar dat de bodylotion hydrateert mag je ook van een bodylotion verwachten. 😉 Ondanks dat de Vaseline Bodylotion Spray dun is qua structuur voedt het de huid voldoende.

3. Het laat geen vettig laagje achter
Heel fijn, je kunt na het aanbrengen van de spray meteen je kleding aantrekken. De bodylotion laat geen vettige laag achter en alleen daarvoor verdient het al pluspunten.

4. Het brengt makkelijk aan
Als je echt lui bent wat betreft het insmeren van je huid dan kun je er vanaf nu echt niet meer omheen. Deze bodylotion brengt zo makkelijk en egaal aan (je hoeft het alleen maar vaak op de huid te sprayen) dat je deze stap voortaan echt niet meer overslaat na het douchen. Je hoeft er bijna niets voor te doen!

De Vaseline Bodylotion Spray kost €7,29.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vaseline

Must reads 👀