Beauty

De beste sportkapsels voor meiden met een pony

Een pony staat super schattig. Denk aan celebs zoals Selena Gomez en Kendall Jenner. Maar misschien zit je nu met je handen in het haar (letterlijk én figuurlijk) omdat je je pony probeert uit te groeien en geen idee hebt wat je met die losse plukken moet. Gelukkig zijn er een heleboel filmpjes online te vinden over hoe je je pony ‘verbergt’ en sportproof kunt maken. 

Heel leuk die pony, maar tijdens het sporten zit het toch een beetje in de weg… En al die prachtige kapsels op Tumblr staan toch nét even anders met een pony. Een pony staat leuk, maar het nadeel is dat het erg lang duurt om het te laten groeien. Sta jij op het punt een pony te knippen? Dan moet je hier rekening mee houden:

1. Een pony moet je regelmatig bijknippen. Het mooiste is om na ongeveer drie weken weer een bezoekje te brengen aan de kapper. Dit is wel even anders dan één keer in de drie maanden. Je zou natuurlijk ook zelf je pony kunnen knippen. Let er wel op dat je je pony niet te kort knipt,  want dit ziet er een beetje gek uit. 😉

2. Je moet tijd besteden aan je pony. Let’s face it: een pony zit niet goed uit zichzelf. Het is belangrijk om de pony altijd in model te brengen voordat je je deur verlaat. Dit doe je met een stijltang of met een borstel. Dat wordt dus niet meer snoozen!

3. Droogshampoo wordt je nieuwe beste vriend. Een pony wordt namelijk snel vet, omdat je voorhoofd een plek is waar talg zich snel ophoopt. Daarnaast werkt het ook niet mee dat je de hele dag je pony in model moet houden met je vingers. Met droogshampoo ziet je haar er weer fris uit én heb je meteen een volumeboost.

4. Er komt een tijd dat je klaar bent met je pony en het wil laten uitgroeien. Dan zijn de volgende filmpjes perfect!

Lees ook:

Beeld: iStock