News

Gossip Girl(scene) week 35

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner heeft uiterlijk drastisch veranderd, Sofia Richie doet een boekje open over haar relatie met Justin Bieber, Zayn Malik zegt wéér een optreden af met dramatische reden en Demi Lovato zet een nieuwe stap. 

Oh no she didn’t! Kylie Jenner gaat als blondine door het leven. En dit keer for real! Kylizzle heeft haar uiterlijk drastisch veranderd zodat ze helemaal klaar is voor New York Fashion Week. Ze heeft haar donkerbruine lokken platinablond geverfd. We hebben haar wel vaker als blondine gezien, maar toen bleek het om een pruik gegaan. Dit keer is het toch echt permanent, dus we zijn heel benieuwd hoelang ze deze look blijft houden. Het staat haar in ieder geval heel goed!

Rampzalig, zo verliep de Yeezy-show van Kanye West. De show vond plaats op een snikhete locatie en hierdoor zijn een aantal modellen onwel geworden. Er zou helemaal geen eten en drinken zijn. Absoluut not done, vinden recensenten. Daarom heeft Kanye’s nieuwe kledingcollectie geen positieve recenties gekregen en dat is een ramp voor een überperfectionist als Kanye. Maar daar stopt de drama niet mee. De rapper zou flink teleurgesteld zijn in zijn schoonfamilie, omdat een groot deel er niet bij was. Hij zou graag meer steun krijgen van Kris, Kourtney en Khloé. Kim zou op haar plaats weer niet blij zijn met het gestresde gedrag van haar man. Als dit maar goed gaat…  

Het is geen geheim dat Demi Lovato in een afkickkliniek heeft gezeten om van haar drank- en drugsmisbruik af te komen. Sterker nog, ze gebruikt deze ervaring ten goede! De zangeres weet als geen ander hoe belangrijk afkickklinieken zijn en daarom is zij mede-eigenaar geworden van de kliniek waar zij in 2013 werd geholpen. “Waarom ik mij heb ingekocht? Ik weet niet wat het zegt, maar het voelt gewoon goed”, zegt Demi over haar nieuwe stap. You go, Demi!

Het lijkt serieus te zijn tussen Justin Bieber en Sofia Richie. Het betekent namelijk wel wat als hij zijn Instagram verwijdert vanwege negatieve reacties op zijn nieuwe vriendinnetje. De sterren houden hun lippen stijf op elkaar over de relatie, maar de website Billboard heeft toch informatie weten te winnen bij Sofia. Ze vroegen haar wat ze ze leuk vindt aan Justin. Het zijn niet zijn looks, rijkdom of bekendheid, maar het is een heel simpele reden. ”We hebben een speciale relatie. Het is heel makkelijk om met hem te praten. En dat is moeilijk te vinden bij mensen in Los Angeles”, zegt Sofia over de superster. Cute!

Als je hoort dat jouw favoriete artiest zijn optreden heeft afgezegd dan ben je niet blij, tenzij er een heel goede reden is. En die is er bij Zayn Malik. De zanger heeft weer een groot soloconcert afgezegd. Hij zou 7 oktober optreden in Dubai, maar dat gaat helaas niet door. Zayn heeft nog altijd last van podiumangst en durft simpelweg niet het podium te betreden om zijn liedjes te zingen. “Ik heb de afgelopen drie maanden geprobeerd om over mijn extreme angst rond grote optredens te komen. Ik heb het gevoel dat ik vooruit ga maar ik voel me nog niet goed genoeg om de show in Dubai te doen”, zegt hij in een verklaring. Zayn hoopt op begrip van zijn fans en doet ondertussen zijn uiterste best om van zijn problemen af te komen. 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook:

Must reads 👀