Lifestyle

Deze essentials heb je nodig als je Pokémon Go speelt

Kijkduin is de Pokémon-hoofdstad van Nederland en honderden mensen bezoeken deze plek speciaal voor de Pokémon. Ze maken er een dagje uit van en dat kan jij ook doen! Wanneer je er een dagje op uit gaat om Pokémon te vangen in Kijkduin of gewoon vlak bij je huis, dan mag deze GirlsBag niet ontbreken. Met deze tas heb je alles wat je op je avontuur nodig kan hebben bij je, so you can catch them all!

Als eerste natuurlijk de GirlsBag tas zelf. Deze is stevig, zodat je alles makkelijk mee kan nemen Zoals je telefoon, een flesje drinken, je sleutels, etcetera. Deze tas is niet alleen handig, het geeft je outfit ook een fleurige touch door de leuke opdruk met ananas en de tekst “Be a pineapple, stand tall wear a crown and be sweet on the inside.”

Deze producten zitten in de Girls Bag:

Smoovall
Tijdens het lopen kan het zijn dat je benen irritant langs elkaar schuren, hierdoor maak je minder verre afstanden. Je loopt hierdoor een Magmar of Mr. Mime mis. Met de Smoovall heb je hier geen last meer van en kun je die 5 en of 10 kilometers blijven afleggen, en krijg je de Pokémon eieren met gemak uitgebroed. Moet je toch nog een paar kilometer om je ei uit te laten komen? Geen probleem jij loopt nog wel een rondje of twee, vijf, zeven…

Maybelline Baby Lips
Rimmel London mascara
Herôme​ nagellak

Voor de singles is Pokémon Go ook nog eens een handige manier om leuke jongens en meiden te ontmoeten. Een goede lipbalm zoals de Maybelline Baby Lips in een kleur waar Jynx jaloers op zou zijn. Je krijgt ook nog een volume mascara van Rimmel London en een leuk kleurtje op je nagels van Herôme. Zorgen ervoor dat mensen van hun scherm op kijken om jouw verschijning te bekijken.

Lebara Prepaid Simkaart
Heb jij nog geen internet bundel of is je databundel te laag om buiten eindeloos mee te Pokémon Go’en? Geen nood, want met de Lebara Prepaid Simkaart met 1 GB data en 15 euro beltegoed kun je weer even door. Je schiet dan ineens levels omhoog en overal battelen is mogelijk, omdat je niet meer aan WifiSpots gebonden bent. Ideaal!

Vogue Butterfly Deospray
Al dat lopen laat je er niet frisser door ruiken. Gebruik de Vogue Butterfly Deospray om ervoor te zorgen dat de Butterfree niet wegvliegen door je geur.

Nākd Cashew Cookie
Apezuur​ snoep

De Nākd Cashew Cookie komt goed van pas om de trek door al dat lopen te stillen. Door een zakje Apezuur te openen en deze te delen met andere Pokémon Go-spelers maak je het nog gezelliger. Geen Lure die daar tegenop kan.


Biofreeze
Als je eigenlijk nooit echt buiten kwam en al dat bewegen niet gewend bent, dan kun je de sample van Biofreeze goed gebruiken. Smeer je pijnlijke spieren in en de dag erna voel jij je weer fit genoeg om nieuwe Pokémon te zoeken.


Onder de 10 eerste GirlsBag shoppers verloten we ook nog eens een handige powerbank, zo heb je alles bij je om de ultimate Pokémon Master te worden! Koop de GirlsBag nu voor €14,95 exclusief verzendkosten!

Kijk ook eens in ons topic op het Girlscene forum voor tips en tricks over Pokémon Go!

Lees ook: