Lifestyle

Snapchat verwijdert belangrijke functie en mensen zijn niet blij

Sorry Instagram Stories, maar we blijven Snapchat leuk vinden! Het is gewoonweg veel te hilarisch om lelijke snaps naar je beste vriendin te sturen en een FaceSwap te doen met je oma. Maar de makers van de app hebben besloten om een belangrijke functie te laten verdwijnen en eerlijk is eerlijk: daar zijn we niet zo blij mee.

Geen zorgen: de fantastische filters blijven! Maar er vindt wel een andere belangrijke verandering plaats. Snapchat verwijdert de City Stories. Hiermee krijg je een kijkje in andere steden en zie je hoe het eraan toegaat in wereldsteden zoals New York en Los Angeles. Zonder dat je er misschien ooit bent geweest krijg je toch de sfeer mee. Hoe cool! En als je zelf in zo’n wereldstad bent, kun je ook jouw snap uploaden met de kans dat je in de City Stories terechtkomt. 

Maar dat is nu verleden tijd. City Stories verdwijnt compleet. Dit is niet alleen vervelend voor degenen die dit weleens bekeken, maar door deze beslissing verliezen 15 mensen hun baan. Deze 15 mensen hielden alle City Stories in de gaten, maar staan nu op straat.

Toch komt het niet echt als een verrassing dat City Stories verdwijnt. De functie was al naar de achtergrond verdwenen. Vroeger had Amsterdam ook een Amsterdam Stories, maar die hebben we al een tijdje niet meer gezien. Toch gaan we de functie missen. Nu moeten we daadwerkelijk een ticket naar New York boeken om te weten wat zich daar afspeelt ;-).

Snapchat wil zich nu meer richten op live evenementen zoals de Super Bowl en Emmy’s. 

Volg jij Girlscene al op Snapchat voor de laatste updates en een kijkje achter de schermen? Voeg ons toe op Girlscene_NL

Lees ook:

Bron

Must reads 👀