News

Instagram introduceert functie waardoor jouw selfies nog mooier worden

Instagram is flink aan het vernieuwen. De lancering van Instagram Stories (ben jij er al aan gewend?) is zonder twijfel de grootste verandering, maar de app is nog niet klaar met vernieuwen. Instagram heeft een update doorgevoerd waardoor jouw selfies nóg mooier worden. Hier word je blij van!

Je bent ‘s avonds uit eten en je hebt een jaloersmakend vol bord geserveerd gekregen. Of je ziet er flawless uit voordat je naar een feestje gaat. In beide situaties loop je tegen hetzelfde probleem aan: je kan geen mooie foto’s maken, omdat het te donker is. Dit probleem is met de nieuwe Instagram-update verleden tijd!

Met de nieuwe Low Light-modus kan je betere foto’s maken in het donker. Deze functie is speciaal ontwikkeld voor Instagram Stories, je kunt ‘m niet gebruiken wanneer je een gewone foto maakt met de app. Er verschijnt linksonderin een maantje waar je op kunt drukken om de functie in te schakelen. Hierdoor wordt de belichting gecorrigeerd en wordt jouw kiekje warmer en lichter. Super handig!

De Low Light-modus is niet de enige verandering die Instagram doorvoert. De fotokaart wordt binnenkort verwijderd en is het niet meer mogelijk om de kaart met de fotolocaties te zien bij andere gebruikers. Voor jezelf is de kaart nog wel zichtbaar. Stalker-modus uit ;-). 

Lees ook: 

Bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀