News

Meisje vindt insecten in haar Beautyblender en het is te vies voor woorden

De Beautyblender is een geliefde beautytool onder visagisten, maar dat geldt niet meer voor een beauty professional uit Engeland. Stevie Miller deed een bizarre ontdekking toen ze haar geliefde make-up spons gebruikte. Het begon allemaal toen ze een klein gaatje in haar Beautyblender ontdekte…

Stevie zal haar foundation nooit meer ontspannen aanbrengen. Ze deed een gruwelijke ontdekking in haar Beautyblender. Ze zag een klein gaatje in de spons en vertrouwde het niet. Stevie ging op onderzoek uit en haar grootste nachtmerrie kwam uit. Ze viste een groot, dood insect met vleugels uit de Beautyblender! 

Maar het bleef niet bij deze bizarre ontdekking. Stevie wilde weten of er nog meer insecten in de Beautyblender verborgen zaten en ging te werk met een schaar. Ze belde haar familie via Skype voor de broodnodige steun, wat de video stiekem best hilarisch maakt. “Toe nou maar, hierdoor word je onafhankelijk”, zegt haar moeder. “Ik wil niet onafhankelijk zijn”, schreeuwt Stevie terug. “Het heeft pootjes!” En ja hoor… Stevie ontdekte nóg een insect in de Beautyblender!

De beautylover weet niet om welke insecten het gaat, maar ze weet wel dat het geen insect is die voorkomt in Engeland. “Ik heb er iemand naar laten kijken en degene wist dat het geen insect is die uit Engeland komt. De insecten moeten zich naar binnen hebben gewurmd voordat de Beautyblender bij de webshop aankwam”. Stevie heeft gezworen om nooit meer een Beautyblender uit het buitenland te bestellen, ook al heeft ze het naar eigen zeggen wel op een betrouwbare webshop besteld. 

Bekijk Stevie’s bizarre ontdekking hieronder:

Lees ook: