Films & Series

Hoe gaat het nu met de sterren van Het Huis Anubis?

Met het mysterieuze huis vol geheimen waar je ongetwijfeld nachtmerries van hebt gehad was Het Huis Anubis de spannendste serie op de buis. We leefden mee met Nienke en haar vrienden die samen op zoek gingen naar de verborgen geschiedenis van het huis. De allerlaatste aflevering is alweer zeven jaar geleden uitgezonden. Hoe gaat het nu met de sterren uit Het Huis Anubis? Girlscene zocht het voor je uit. Spoiler: de acteurs hebben nu compleet andere levens!

View post on Instagram
 

Loek Beernink (Nienke)
Voordat Loek was gecast voor de rol van Nienke, had ze helemaal geen ervaring met acteren. Door de serie ontdekte Loek dat acteren haar grote passie is. Na het einde van de serie werd ze één van de gezichten van Nickelodeon en presenteerde ze programma’s als NickBATTLE, Supernick en Cool Factor. Een paar jaar later realiseert ze zich dat haar hart toch echt bij acteren ligt. Loek werd aangenomen op de prestigieuze toneelschool van Barcelona en verhuisde in 2013 naar Spanje. 

View post on Instagram
 

Iris Hesseling (Amber)
Iris heeft haar plek helemaal gevonden bij Nickelodeon en is sinds Het Huis Anubibs nooit meer weggegaan. Ze heeft inmiddels heel wat programma’s gepresenteerd voor de zender. Op dit moment is ze druk met de opnames voor een programma met Bart Boonstra. Naast presentratrice werkt Iris ook als creatief therapeut en dramadocent. 

View post on Instagram
 

Lucien van Geffen (Fabian)
Lucien heeft het roer na Het Huis Anubis volledig omgegooid. Sinds 2013 is hij F&B Manager van The Student Hotel. Hij is nog wel te boeken als acteur of presentator. 

View post on Instagram
 

Sven de Wijn (Jeroen)
Sven was na de serie te zien in verschillende programma’s zoals Ushi & The Family en Het kasteel van Sinterklaas & de bonte wensballon. Vanaf januari 2015 staat Sven in de musical Soldaat van Oranje.

View post on Instagram
 

Achmed Akkabi (Appie)
Achmed is misschien wel de bekendste van het groepje. Hij is een super succesvol acteur met kaskrakers als Rabat en Soof 2. Achmed speelt sinds 2012 in Moordvrouw. De acteur heeft ook nog een korte danscarrière gehad door het programma Dance Dance Dance, waar hij tweede werd. 

View post on Instagram
 

Vreneli van Helbergen (Patricia)
Vreneli had na Het Huis Anubis een gastrol in Flikken Maastricht, maar is daarna gestopt met acteren. Ze is nog wel in het wereldje blijven hangen, ze werkt tegenwoordig als costumière voor de televisieserie Moordvrouw in 2013 en de speelfilm Helium in 2013.

View post on Instagram
 

Vincent Banic (Mick)
Vincent, de Vlaamse hottie van de serie, zien we nog steeds graag op de buis. Helaas niet op de Nederlandse tv, maar in Vlaanderen is hij nog steeds erg succesvol. Zo was hij vj in Laid Back en deed hij mee aan Sterren op de dansvloer. Vanaf september speelt hij Guido II Van den Bossche in de VTM-soap Familie.

View post on Instagram
 

Liliana de Vries (Mara)
Liliana’s carrière is heel hard gegaan na het einde van Het Huis Anubis. Ze heeft een behoorlijk cv opgebouwd met rollen in series als Divorce en Dokter Deen, en was ze ook te zien in meerdere films waaronder Mannenharten 1 & 2, Bon Bini Holland en Hartenstraat. 

View post on Instagram
 

Marieke Westenenk (Joyce)
Na de tv-serie volgen vele gastrollen voor Marieke in o.a. Het Sinterklaas Journaal, Hart tegen Hard en ONM. Ze blijkt ook een hilarische kant te hebben en maakt haar komediedebuut in Neon Letters en krijgt een vaste rol in Komt Een Man Bij De Dokter. Tegenwoordig is ze te zien in Penoza 4 en de bioscoopfilm Ja, ik wil!

Lees ook: 

Must reads 👀