News

Jouw favoriete Nickelodeon-ster moet de gevangenis in

Ned’s SurvivalGids, iCarly, Drake & Josh… dit zijn slechts een paar programma’s die we vroeger heel graag keken op Nickelodeon. Helaas zijn deze series allemaal gestopt (snik!), maar we bewaren er goede herinneringen aan. De sterren van de series zijn inmiddels all grown up, maar dat heeft niet voor iedereen goed uitgepakt. Deze Nickelodeon-ster moet de gevangenis in…

Je kan het bijna niet geloven als je hem als onschuldige tiener in Drake & Josh ziet, maar Drake Bell moet toch echt de gevangenis in! De acteur is veroordeeld tot 96 uur gevangenisstraf voor rijden onder invloed van alcohol vorig jaar december.

View post on Instagram
 

Hij werd vlak voor kerst aangehouden nadat een agent hem slingerend en te hard op de weg had zien rijden. De agent heeft Drake aangehouden en hem gevraagd om een alcoholtest te doen. Deze heeft hij niet gehaald. Hij werd gearresteerd, maar kwam later weer vrij omdat hij de borg van $20.000 had betaald. Dit is niet de eerste keer dat Drake met alcohol achter het stuur is gekropen, in 2009 ging hij ook al de mist in.

Om hem zijn lesje te leren, moest Drake vier dagen de cel in. Die straf heeft hij inmiddels uitgezeten. Ook heeft hij vier jaar voorwaardelijk en moet hij een verplichte cursus over alcohol volgen.

Lees ook: 

Bron

Must reads 👀