News

Taylor Swifts leven is zojuist nog verschrikkelijker geworden

Het zit Taylor Swift niet mee. Nadat Kim Kardashian haar heeft ontmaskerd als leugenaar is de populariteit van de popster dramatisch gedaald en keren de meiden van haar eigen girl squad zich haar zelfs de rug toe. Nu is er wederom negatief nieuws over het leven van Taylor naar buiten gekomen. Dit ziet er helemaal niet goed uit voor de zangeres…

Na het akkefietje met Kim houdt Taylor zich verdacht veel op de achtergrond. Het good girl imago dat ze ooit had is volledig de grond in getrapt. Het enige wat we nog van de zangeres horen, is een felicitatie voor de paar meiden die haar nog wel steunen. Gelukkig had ze nog wel steun van een man aan haar zijde: vriend Tom Hiddleston.

Maar ook dat is helemaal voorbij. Taylor en Tom zijn uit elkaar. Eerder dacht de zangeres dat Tom de ware was, maar dat blijkt niet zo te zijn. Reden voor de breuk zouden de drukke agenda’s van de twee zijn. ”Zij is degene die de relatie heeft beëindigd”, zegt een bron aan US Weekly. “Tom streefde naar een meer publieke relatie. Taylor verzette zich tegen het tonen van affectie in het openbaar, maar Tom wilde niet luisteren naar haar bezwaren”, zegt de bron.

Tom zou zich enorm schamen dat de relatie is mislukt. Taylor en Tom blijven nog wel vrienden. ”Ze kunnen nog goed met elkaar opschieten en blijven vrienden, maar dan zonder romantische dates”, aldus de bron.

Beeld: Getty Images

Lees ook: 

Bron